Akciósak a Ubisoft-játékok a Humble Store-ban

Most hétvégén két nagyobb kiadó címeit is akciósan vásárolhatjátok meg: a Humbe Store-ban a Ubisoft játékaihoz juthattok hozzá kedvezményesen, a Steamen pedig az Activision produktumai kerülnek kevesebbe.

Bár az utóbbi időben megtépázta a Ubisfot nevét pár elsietett játékkiadás, ennek ellenére sok remek címmel ajándékozott már meg minket a kiadó, így érdemes lehet benézni a Humble Store-ba, ahol akciósan vásárolhatóak meg a francia vállalat játékai.

A kiadó minden címe legalább egy 4 százalékos leárazást kapott, így az Assassin's Creed IV csak 10 euróba kerül, a Spliter Cell: Blacklistért pedig mindössze 5 eurót kell fizetni. A teljes listát erre találjátok.

Nem csak a Humble Store-ban van akció a hétvégén, de a Steamen is nagy leárazás van. A Valve boltjában az Activision címei vásárolhatóak meg olcsóbban, így a Call of Duty-, a Prototype- és a Transformers-sorozat is akcióban van. Emellett ráadásul a Call of Duty: Advanced Warfare többjátékos módja is ingyen játszható a hétvégén, így ha nincs más programod, mindenképp nézz rá (mondjuk a maga 45 gigájával elég robusztusnak számít...).

3.
dcba
#1: Undorito az amit a COD-dal muvelnek, h tenyleg egy 6-7 eves jatekot is 20 fontert arulnak es inkabb kiarusitanak az egesz COD-t, mondjuk a Black Opsig bezarolag, akkor sztem hatalmas bevetelt hozna nekik, dehat ez Activision akik mar megszedtek magukat a jatekbol es nem erdekuk, h csokkentsek az arat, igy aki ki akarja jatszani azt az 5 oras kampanyt, az is fizessen ki annyit, mint egy feleves jatek ara.

2.
TheFlash
#1: ja és leárazva 20 euró a 2 együtt, amúgy 20+20 szóval 40 euró lenne. Még egyszer mondom, 12 ÉVES JÁTÉK 40 EURÓ!
1.
TheFlash
miféle leárazás ez amúgy? Az AC 1-2-Brotherhood hol van mégis? Rayman origins?

Meg az activi$ion sale is röhej... CoD 1 (EGY!) kiegészítője 10 euró de kell hozzá a cod1 is ami 10 euró szóval 20 euró egy 12 éves játékért.... tipikus

Meg úgy 10 euró alatt egyetlen cod sincsen, még a cod4 sem. Ez aztán a leárazás
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...