Akciósak a Ubisoft-játékok a Humble Store-ban

Link másolása
Most hétvégén két nagyobb kiadó címeit is akciósan vásárolhatjátok meg: a Humbe Store-ban a Ubisoft játékaihoz juthattok hozzá kedvezményesen, a Steamen pedig az Activision produktumai kerülnek kevesebbe.

Bár az utóbbi időben megtépázta a Ubisfot nevét pár elsietett játékkiadás, ennek ellenére sok remek címmel ajándékozott már meg minket a kiadó, így érdemes lehet benézni a Humble Store-ba, ahol akciósan vásárolhatóak meg a francia vállalat játékai.

A kiadó minden címe legalább egy 4 százalékos leárazást kapott, így az Assassin's Creed IV csak 10 euróba kerül, a Spliter Cell: Blacklistért pedig mindössze 5 eurót kell fizetni. A teljes listát erre találjátok.

Nem csak a Humble Store-ban van akció a hétvégén, de a Steamen is nagy leárazás van. A Valve boltjában az Activision címei vásárolhatóak meg olcsóbban, így a Call of Duty-, a Prototype- és a Transformers-sorozat is akcióban van. Emellett ráadásul a Call of Duty: Advanced Warfare többjátékos módja is ingyen játszható a hétvégén, így ha nincs más programod, mindenképp nézz rá (mondjuk a maga 45 gigájával elég robusztusnak számít...).

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...