Ban volt a Gears of War-szivárogtatók jutalma

  • Írta: fojesz
  • 2015. május 15.
  • Hír
Link másolása
Habár a Gears of War: Ultimate Editiont még nem mutatták be hivatalosan, mi lehetne a Microsoft részéről látványosabb megerősítés annál, minthogy kitiltja az állítólagos szivárogtatókat az Xbox Live-ról?

Most már gyakorlatilag nyílt titok, hogy készül az eredeti Gears of War felújított változata, tegnap már képeket, illetve gameplay videót is tudtunk róla mutatni nektek. Habár a Microsoft még nem jelentette be hivatalosan a játékot, a minap gyakorlatilag megerősítette a létezését azzal, hogy a legutóbbi anyagok kiszivárogtatóit kitiltotta az Xbox Live-ról. Örökre.

A bannolás híréről a VMC-től, a Gears of War: Ultimate Edition tesztelését biztosító külsős cégtől hallottunk, az ugyanis a történtek után egy - a sajtónak is elküldött - e-mailben figyelmeztette a tesztelőket, hogy a szivárogtatást tiltja a Microsoft EULA-ja. Habár a VMC levelében az is szerepelt, hogy a Gears-szivárogtatóknak a konzolját is használhatatlanná tette a Microsoft, a redmondiak szerint ez az infó téves.

A korábbi hírek szerint egyébként az idei E3-on mutatja be a Microsoft a Gears of War: Ultimate Editiont, amely kizárólag Xbox One-ra fog megjelenni.

17.
17.
Dani999
az Ultimate edition mind a 4 reszt tartalmazni fogja ?
14.
14.
Gykrizsi
#12: Mert ez a mentalitás aztán nem igaz az a világ nagy részére ugyancsak. És egyébként nem mindegy hogy kiszivárgott két kép egy tíz éve megjelent játékból.
10.
10.
Gykrizsi
#9: Mond már meg mi az a magyar mentalitás? Mert hogy viccnek tartják azt, hogy pár képért valakinek szétszarják a konzolját, akkor én nagyon magyar vagyok.
9.
9.
mestermagyar
#8: Vicc, hogy nem lehet valamit manapság komolyan venni. Nyugi nem a te hibád, ez a magyar mentalitás ami rádragadt.
8.
8.
szakallaskan
Vicc,hogy ezért bannolnak.
7.
7.
Neo1989
#6: Biztos sose voltam egy nagy online játékos.
6.
6.
#2: Gondolom az ms minden egyes konzolt egyéni id alapján be tud azonosítani ( tökmindegy milyen ip-ről, milyen fiókkal mész fel :) és ha minden igaz van egy kötelező feljelentkezési idő is nem ? Na most ha akkor nem aktiválja a konzolt akkor az úgy veszi, hogy nem tudott csatlakozni és mivel kötelező onnantól nem is fog menni rendesen.

Van rosszul emlékszem és ezt az x időnként kötelező netre menni dolgot eltörölték volna ?
3.
3.
mestermagyar
#2: Azért veszítenek talán egypár játékot .
2.
2.
Neo1989
Használhatatlanná tette a konzolt azt meg hogy ?
A bant még értem bár csak egy új acc-ot kell reggelni hozzá egy másik ip-röl, nem nagy szám. Ha bele is nyúltak a gépbe szoftveresen akkor is visszateszed gyári beállításokra és utána müxik.
Én 1X csináltam mert nem akarta bevenni az usb-m aztán szoftver frissítés és szevasz :) Minden ment.

Am meg mind tudjuk h ami 1X kikerül a nettre... :).
1.
1.
BandiSecurity86
Az E3 lassan már semmi értelme.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...