E3 2015: Mozgásban a Tony Hawk 5 - frissítve!

  • Írta: zoenn
  • 2015. június 17.
  • Videó
Link másolása
A YouTube E3-as műsorában új jeleneteket láthattunk a Tony Hawk 5-ből. A műsorban maga a gördeszkás legenda mesél a játékról, amelyből nem hiányozhat a multi sem. Mondjuk kicsit furák a lángnyelveket eregető deszkák.

Noha a Tony Hawk's Pro Skater 5-ben csak az új konzolokon örülhetünk a húszfős online multinak, a legtöbb ficsört megkapják a régi masinák tulajdonosai is. A csapatos deszkázás pedig iszonyat jó móka, a pályákat bejárva kölcsönhatásba léphetünk a többi játékossal, az irányítás nagyjából a klasszikus epizódokét idézi.

Az új gameplay videóban az viszont nem tetszett, hogy deszkánk villámokat és lángnyelveket szór egy-egy durvább trükk kivitelezése közben, reméljük, a végleges változatban kikapcsolhatjuk a fantasztikus elemeket.

Update! Tony Hawk a Twitteren elárulta, hogy a játék szeptember 29-én jelenik meg Xbox One-ra és PS4-re. Az előző generációs verziók később jönnek.

6.
6.
Azadojat
Na ne! Ne k*rjanak föl, hogy a Tony Hawk 2 pályáit kicsit módosították, és újra kiadják TH 5 néven?!?!?! Grafika meg még mindig olyan, mintha a 2 részt látnám... Vicc az egész...
4.
4.
Nothing
Hát ezt még bizony bőven hizlalni kell...
2.
2.
galmat
Hát ez mi? LOL. Ilyen grafikát... A 2007-es Skate nevű xbox360 játék komolyan ennél jobban néz ki. Vicc a mozgás, fizika ismeretlen fogalom, de a legjobb az a tűz effekt, ami olyan, amit egy mobil eszköz is megold. Ez hol next gen? Még az xbox 360 szintjét sem üti meg.
1.
1.
dzsiádzsó
Remélem ez Ps2 fut... Többet vártam!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...