Star Wars: Battlefront - még a késés is beleférne

  • Írta: zoenn
  • 2015. június 26.
  • Hír
Link másolása
Ha az a szerencsétlen helyzet állna fenn, hogy a Star Wars: Battlefront nem készülne el a premierre, az EA habozás nélkül elcsúsztatna a megjelenést. Ezt maga Peter Moore, a kiadó ügyvezetője nyilatkozta nemrégiben.

Peter Moore az MCV-nek adott interjújában kifejtette, hogy az EA semmiképpen sem küldené a boltokba félkészen a Star Wars: Battlefrontot. Úgy látszik, a cég tanult a Battlefield 4 hibájából, s egyszer már eljátszották ezt a Battlefield: Hardline esetében. Az ügyvezető igazgató szerint a késés jobb, mint ha a premierkor hibáktól hemzsegne a cím.

"Nem lehet leszállítani a játékot, ha a minősége nem a legjobb. Bűntudat és habozás nélkül eltolnánk a megjelenést, ha valami nem lenne rendben a Battlefronttal."

Moore ugyanakkor megnyugtatott mindenkit. A csúszás esélye kicsi, lévén a fejlesztés remekül halad: "De ez nem történhet meg. A játék már sziklaszilárdan játszható 40 játékossal."

A késés már csak azért is szerencsétlen dolog, mert ha mondjuk márciusban kerülne a boltokba a játék, az üzleti szempontból nem lenne ideális. A Hardline esetében a játékosok miatt döntöttek a tavaszi debüt mellett.

Bízzunk benne, hogy a Star Wars: Battlefront november 20-án tényleg boltokba kerül PC-n, PS4-en és Xbox One-on.

20.
20.
Randy Marsh
Elég baj, hogy egy ilyet be kell jelenteni és nem az az alap, hogy 'hibátlanul' jön ki egy játék.
19.
19.
zolee216
kindzsal: +

Amúgy félreértés ne legyen, én is meg fogom venni. :)
Az összes BF a második résztől megvan.
17.
17.
Guba32
Én úgy vagyok vele inkább késsen,csak tökéletes legyen,mert ha jó lesz,akkor ezzel évekig fogunk játszani Star Wars rajongók.....;-)
13.
13.
zolee216
Megy a versenges. Ki tud a felkesznel jobbat csinalni. Vagy is sz@rabbnal sz@rt. Batman egy optimizalatlan sz@r lett. Most akkor ez a merce. Oruljunk, ha legalabb olyan jatekot kapunk megjeleneskor mint a bf4.
12.
12.
rexsimus
#8: Ez szomorú. Tehettek volna valami másban különbséget. :(
11.
11.
mestermagyar
Badaaass! Most komolyan húde kemények. A péniszméregetős minden hírralkalmat megragadó mindenük!
9.
9.
Drazhar
Gondolom ez most egy ilyen marketing-kijelentés a Batman margójára, hogy bezzeg velük ilyen nem lesz. Ügyes.
8.
8.
randall13
#7: "Fontos, hogy valami különbséget tegyünk a Battlefield és Battlefront között, ezért utóbbiban csak 40 játékos lesz."

http://www.pcgamer.com/star-wars-battlefronts-max-player-count-tops-out-at-40/
7.
7.
rexsimus
És 64 játékossal mi van?
6.
6.
suresz
Nyilván!
EA-nek belefér a késés, mint ahogy az is hogy félkész játékot adjanak ki, vagy sz..rt.
5.
5.
PS4jacksony
Nekem már nem is kell peccs meg késés nélkül !!!

3.
3.
randall13
Dehogy tanultak ezek a BF4-ből meg a Hardline-ból... :D Ne legyünk már ennyire naivak, vajon véletlen, hogy pont az Arkham Knight után kell ezt bejelenteniük? Gondolom egy csomóan lemondták az előrendelésüket, és most a sok bizalom-perverz kedvében akarnak járni, hogy náluk ez soha nem történhet meg.
2.
2.
DON GONDOCS
jó marketing. Az utobbi megjelenésekből kifolyólag ez a kijelentés jól hangzik. Csak van e mögötte tényleges megegyezzés.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...