Minecraft: Story Mode - a hétvégén új infók jönnek

  • Írta: zoenn
  • 2015. június 29.
  • Hír
Link másolása
Tavaly decemberben jelentette be a Telltale, hogy egy epizodikus kalandjátékot készít a Minecraft alapján. Még nem sok konkrétumot tudunk a Minecraft: Story Mode-ról, ám a hétvégén Mineconon mindez megváltozik.

Ahogy azt a cím sejteti, a Minecraft: Story Mode egy történetvezérelt kalandjáték lesz, amely epizodikus formában lát napvilágot valamikor idén. Mondjuk a Telltale Gamestől nem is vártunk volna mást. A Mojanggal kötött partnerség értelmében, a játékról többet is megtudunk majd a hétvégi Mineconon, amelynek London ad otthont. 

A spin-offban természetesen a játékos döntéseitől függ a sztori alakulása, és új karakterekkel ismerkedhetünk meg az ismerős univerzumban. Azt már tudjuk, hogy a vizuális stílusa nem olyan lesz, mint a Minecrafté. A grafika "hitelesnek" mondható, "a maga módján".

A Minecont július 4-5. között rendezik. 

4.
4.
Hihi. Nem szeretem a Telltale játékait, a Borderlandsot is tönkre vágták ! :((( De ezt lehet kipróbálnám ha elég beteg és idióta... :D
3.
3.
mestermagyar
#2: Nem olvastam el, mert kva hosszú, de valami elmélkedés a játékról és a játékosról ha jól emlékszem xd.
2.
2.
Unknown
#1 mi van abba a zaro parbeszedbe? :) lespoilerezed nekem legyszives ? :D
1.
1.
mestermagyar
Remélem nem valami gyerekes marhaság lesz. A minecraft azért elég komoly hangvételű amikor a redstone-ról és a "játék végi" zárópárbeszédről van szó.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...