Ingyenes a Zuma's Revenge! az Originen

Link másolása
Az Electronic Arts egyik pozitív húzása, hogy néha-néha ingyenessé tesz egy-egy játékot az Originen. Ezúttal a PopCap-féle Zuma's Revenge!-et kapják meg a felhasználók.

Rég frissült már az Origin On the House akciója. Ezelőtt április elején kaptak ingyen játékot a felhasználók, most pedig az Ultima 8 helyére lép be a legújabb ajándék játék, a Zuma's Revenge! A cím egy egyszerű kikapcsolódást nyújtó minijáték, melyben időre kell színes golyókat párosítanunk. A Zuma's Revenge az aztékok mitológiájából és világából építkezik, így egészen kellemes hangulata van. A játék előnye, hogy egyszerűen tanulható, így casual gamereknek is remek szórakozás lehet.


A játék "megvásárlása" a szokásos módon történik: vagy bejelentkeztek az Originben, és az Üzlet fül alatt megkeresitek a Free Games menüpontot, vagy böngészőben felkeresitek ezt az oldalt. Mint eddig, most sem tudjuk, meddig lesz elérhető az ingyen játék, így nem árt sietni.

39.
39.
tompika74
A régi számítógépes játékok a kultúránk részei. Volt több mozgalom, amelyik a régi játékokat ingyenessé szerette volna tenni. Ezeket a játékokat már valószínűleg senki nem (illetve elhanyagolható számú vásárló) vásárolja, hiszen idejét múltak. Sokszor azért nem adják ingyen a játékokat, mert a kiadó, szerző már annyit se törődik vele, hogy odadobja a játékosok elé, hogy "itt van, vigyétek". Vagy a kiadó, gyártó csapat már régen feloszlott.
Az, hogy az EA ingyenesen adja a régi játékait, nagyon szimpatikus dolog, még akkor is, ha nem az összes pl. 7-8 évnél öregebbet dobja be a közösbe, hanem csak pár havonta ajándékként lep meg egy-egy játékkal.
38.
38.
dcba
#37: mind2nek=mind3nak, Plants vs Zombies-t a vegen raktam be mert kesobb jutott eszembe
37.
37.
dcba
#36: Ne haragudj, de a Zuma's revenge-t, a Theme Hospital-t. Plants vs Zombies-t fekalianak nevezni nem kicsit serto. Az, h neked nem tetszik egyeni dolog, de en pl mind2nek orultem es penzt egyikert sem adtam volna, de ingyen baromi jol jottek. Tudtommal a Wing Commander sem volt szar jatek, igaz azt en sosem jatszottam. De a masik, h ez olyan, h azt mondja az EA: ez itt fekalia vidd ingyen van!! mire a Customer: Koszonom nem kerem!!. Ennyi az egesz, az EA nem fogja az arcodra kenni, hanem vallranditassal kint hagyja az asztalon akinek kell vigye el ingyen van alapon.

A masik, h learazasok is szoktak lenni, de azt sem varhatod el, h folyamatosan menjenek, neha van asszem talan 1-2 honapja volt learazas aztan ha arrol lemaradtal, akkor total igy jartal.

36.
36.
Dreadlox
Ez kb olyan hogy "-EA:itt ez a fekália, vidd ingyen van!Customer:-de hát ez szar!-EA:-De.....ingyen van...."Akkor hagyják abba ezt az on the house fost és inkább leárazások legyenek. Inkább kiköhögök néhány eurot, mint ingyen kapjak nonsense faszságokat....Érdekes a GOG tudott anno jót adni (Fallout1-2) Az EA-nek is vannak olyan játékai amik lehet hogy régiek, de élvezhetőek mai napig is. Pl az NFSU-t idebaszhatnák ami 10 éves játék ha nem több.
34.
34.
dcba
#32: En eleg szetszort vagyok es amig irom addig jonak tunik, aztan amikor elkudtem, olyankor szokott szinte azonnal megakadni a szemem vmi total magyartalan mondaszerkezeten es akkor mar keso.

De amugy ha masnak nem tragedia, akkor nekem sem :D
33.
33.
aordog
Trapyd:
Az ördögnek nincs golyó alakja...
max a feje, mivel ritka szép a haja és így géppel inkább letolja
32.
32.
Trapyd
Most komolyan emberek. Valóban olyan nehéz leellenőrizni, mit írtatok, mielőtt elküldenétek? Főleg, hogy tudjátok nincs szerkesztés.
31.
31.
TheNick
Ezt még anno mobilra szedtem le és rengeteget játszottam vele, simán el lehet ütni vele az időt. Az egész ingyen adunk nektek játékot csak marketing, szóval tök mindegy mit raknak bele, nem azért teszik, mert jófejek.
29.
29.
Norbiii
#27: Én is túl gyorsan írok, és sokszor hibásan küldök el néhány hozzászólást, de hát emberek vagyunk és hibázunk, ezzel semmi gond.

Lehet egyetérteni veled, és lehet nem egyetérteni, de megítélésem szerint nem írtál olyat, amiért moderálnom kellett volna! :)
28.
28.
dcba
#26: Elfogadom mas velemenyet, csak olyankor nem ertek egyet, amikor kvazi, ingyen adnak vmit es az emberek hozongenek, h gagyi, holott szerintem pl pont ez a kis bekas baromsag egy csomo embernek fog fuggoseget okozni es pl baromi jo amikor mondjuk az ember csak lazitasbol vmi konnyut akar jatszani es ilyenkor ezek a kis baromsagok pont jol tudnak jonni. En Hardcore jatekos vagyok es szinte az osszes AAA jatekkal jatszom, de neha tok jol el tudok lenni az ilyen kis bargyu jatekokkal is es foleg mivel penzt valoszinu nem adnek erte, a warez meg nem opcio, igy baromi jo, h ingyen viszont megkapjuk.

A G2A-t meg esszel kell hasznalni es akkor nem farag ra az ember. Mondjuk en csak az ebay-en keresztul szoktam toluk vasarolni, mivel ott az ebay vedelme alatt vagy es nem a G2A customer service-re kell varni ha baj van.
27.
27.
dcba
#24: Igy meg en tunok neha analfabetanak, mert sokszor olyan gyorsan jonnek a gondolataim, h mondat felenel mar mas gondolok, de meg az elozot irom, kozben vakon gepelek es nem 1x magyartalan hulyesegeket irok le es aztan ugy jon le, h nem tudok fogalmazni. Szetszort vagyok ezt beismerem es ezert lenne jo ha lenne lehetoseg javitani, akar ugyis ahogy lentebb javallotak, h latszodjon mondjuk rejtve, de elohivhatoba az eredeti szoveg.

Amugy annyit akartam csak irni, h jo lenne egy szerkesztes gomd, aztan beindult az a rossz majam, bocs ha megsertettem a kozosseget, szimplan infantilis poennak szantam :D
26.
26.
gomba56
#16: Nem rád értettem a trollt... Látom hogy nem vagy az a típus, és értelmes dolgokat írsz, csak nem fogadod el mások véleményét.
Én nem vagyok hardcore játékos, és megválogatom, hogy mivel játszom. Amiket az EA kínál nem a legjobbak. Megvolt a beetetés, tudom, hogy volt BF3 a Bf4 megjelenése előtt. A Dead Spaeceről is tudok.... a Dragon Age legrosszabb részét adták.
g2a nem véleményezném....
25.
25.
respectpele10
24# Ez nem elfogadható indok, akkor legyen úgy megoldva, hogy meg lehessen nézni az eredeti, szerkesztetlen hozzászólást, mint a facebookon...
24.
24.
Norbiii
#12: Kedves dcba!

Saját szubjektív vélemény, hogy a szerkesztés opció nem lenne túl jó ötlet, ezt meg is indoklom. Képzelj el egy nagy vitát, ahol az egyik sértegeti a másikat. A másik visszaszól, aztán aki elkezdte szerkesztéssel átjavítja a hozzászólását, és így a másik tűnik a hibásnak.
Mindenkinek van lehetősége egy hozzászólásra, elküldés előtt meg kell nézni, hogy jó e vagy sem...

Ennyit tudtam segíteni. :)
23.
23.
Trapyd
#2: A Popcap játékai nagyon messze vannak a gagyitól.
22.
22.
Trapyd
#2: Gagyi mi? :))) Az ördögnek golyó alakja van.
21.
21.
Trapyd
#17: Talán egyszer lesz szerkesztés gomb és javíthatod a butaságaid. Cuki vagy.
20.
20.
dcba
#17: Rosszul ertelmezted a mondandom. Az, h a Goldnal reklamalnak az emberek a jatekok miatt az erthetobb mint az, h vki csakugy ingyen jatekokat kovetel. Sehol nem irtam, h ingyen vannak a jatekok, de amugy 360-on megtarthatod a jatekaid, csak ONE-on vezettek be a Sony talalmanyat.

G2A akkor lutri, ha maganembertol veszel jatekot, ha magarol az oldalrol, akkor nem, de amugy en csak az ebay-en veszek a g2a-tol barmit is, magarol az oldalrol soha, az ebay meg a customer mellett van mindig es akar kerdes nelkul visszarantja a lovet az eladotol.

Az meg, h mindenki elvarna, h az EA AAA jatekokat osztogasson csakugyra, eleg nagy bosszmeseg, mivel senkitol ne varjuk mar el, h barmit is ingyen ad. Soha nem vedtem az EA-t, de arra mindig beporgok amikor az emberek koveteloznek, pl egy sorozat uj reszenel mindig megy a nyavajgasm, h mikor lesz mar felirat es arra nem gondolnak, h vkinek azt le kell forditani, elvezhetove kell varazsolni, lektorlani, h ne legyen tele helyesirasi hibaval es mindezt teszi ingyen, de a sok hiena szokas szerint csak kovetelozik ingyen dolgokert es ez engem mindig felbosszant.
19.
19.
#13: Te mocskosul el vagy tevedve.
A jatekosok 10%-a karoraskutyazik, kotelesseghivas 10-ezik, tavolbakialt, meg bergyilkos kredozik.
A tobbseg casual.
Te vagy a kissebseg baze...
18.
18.
#5: A dead space a pont volt szoval sikerult lyukra futni.
Volt bf 3 meg, dragon age is.
Amugy elarulok valamit.
Nem csak a te igenyidet nezik.
kb 15* annyi kocajateks van mint aki a az altalad irtakkal jatszik.
Es ha csak 10 emberbol 1 vasarol azok kozul akit az ingyenjatekokkal becsaknak mar jol jartak.
Amzgy meg ne tepd a szad mert pl a steam sosemad semmit ingyen pl.
17.
17.
anarchoid
#16: games with gold neked free ? :) hat akkor el vagy tevedve, addig "free" amig fzeted a goldot utana azonnal lockoljak is.. es nem tudod hasznalni....

g2a meg egy lutri, mikor basznak at es mikor van szerencsed vele


rossz peldak

EA aztan nagy hos amikor a 10-15 eves abandonware -jeit nagykegyesen odaadja a nepeknek...
16.
16.
dcba
#15: Ez nem trollkodas vagy szajkarate...

engem csak szimplan az zavar, h az emberek allandoan ingyen akarnak mindent, mig egy Goldnal ertheto a felhaborodas, h minden honapban csak az indie jatekok jottek, mivel ott azert az ember fizet egy szolgaltatasert, aminek resze a Games with Gold, de az EA-nek nem fizetsz egy kanyit sem, ergo az ha ok adnak neked ingyen vmit az total az o dolguk. Steam-en amugy mikor latsz barmit is ingyen?

Foleg a mai vilagban total felesleges varni ezeket az ingyen jatekokat, mivel a sok g2a, meg cdkey.com es ebay-en nem keves jatek kulcsa fent van fillerekert, az meg, h vkinek nincs bankkartyaja, az nem hiszem, h barkit is erdekelne.

Nekem 15 eves korom ota van bankkartyam, mivel mar diakkent is dolgoztam, ha meg vki annal fiatalabb az sajnos kenytelen anyuka joszivusegere hagyatkozni, vagy warezolni.
15.
15.
gomba56
#14: Vitatkozhatnék veled egész nap, de nem vagyok szájkaratés fajta, se troll. Nem adok neked igazat, de nem is érvelek ellene... Rád hagyom a dolgot. :)
14.
14.
dcba
#13: "Ja vásárolj te ebayen..."

Mi bajod az ebay-jel?? Ha ott atcsesznek az ebay visszafizeti a penzed, mig a kulonbozo g2a meg mas oldalak lehet hetekig nem valaszolnak es talan a penzed sem latod tobbet. Nekem szamtalan jatekom van ebay-rol, de meg soha nem volt egyikkel sem baj.

"Az meg hogy jótékony célokat szolgál az bennünket magyarokat nem érint"

Ezt nem igazan ertem, ha magyar vasarol jatekot, akkor az nem megy jotekony celra?? Nyilvan se te sem en nem vagyunk azok a kimondottan jotekonykodok, igy szamunkra tokmind1, h hovamegy a penz, de attol az meg megy, lehet egy kicsi afrikai gyerek kap egy zsemlet abbol amibol te a crysis-t vetted meg. Ergo minket is erint, mert a mi penzunk ugyanoda megy, ahova az amerikaiak penze.

"Nem várom el, hogy ingyen osztogassanak, de olyan címeket adnak ki amikkel a játékosok 10%-a ha játszik"

Ezt nem tudhatod, anno mindenki kopkodott pl a Theme Hospital-ra en meg majd kiugrotta a borombol annyira orultem neki es ismertem bar embert akik szinten nosztalgiaztak vele amikor kijott. Mivel nincsenek tenyleges adadtok, igy nem tudhatod, egy adott jatekkal hanyan jatszanak, lehet tobben mint gondolnad. Nem tudom hany eves vagy, de az en 30dik evemet taposom es baromira szeretek retro jatekokkal neha jatszani es pl ez a kis bekas baromsag nekem nagyon bejott.

"mert pl. nincs bankártya, vayg ismerőse aki megvegye"

Erre meg csak azt tudom mondani, h ha nincs labad akkor nincs csoki.
13.
13.
gomba56
#11: Én megvettem az Origin 1-et bundle-ban és igen úgy hogy elajándékoztam a felét. Az meg hogy jótékony célokat szolgál az bennünket magyarokat nem érint...De sokak nem tudnak ilyen olcsón vásárolni, mert pl. nincs bankártya, vayg ismerőse aki megvegye...
Ja vásárolj te ebayen...
Nem várom el, hogy ingyen osztogassanak, de olyan címeket adnak ki amikkel a játékosok 10%-a ha játszik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...