Batman: Arkham Knight - változásokat ígér a kiadó

  • Írta: fojesz
  • 2015. július 12.
  • Hír
Link másolása
Nyílt levelet tett közzé a Warner Bros., amiben bocsánatot kér a Batman: Arkham Knight PC-s változata miatt. A kiadó a jövő hétre ígért újabb infókat a számítógépes verzió körüli fejleményekről.

Habár konzolokon kiválóan játszható a Batman: Arkham Knight, a PC-s verziót a csapnivaló minősége miatt le kellett szedni a boltok polcairól, és leghamarabb a hónap végén adhatják ki újra.

A Warner (amely állítólag nagyon is jól tudta, hogy nem ártana még dolgozni a számítógépes változattal) a minap egy nyílt levelet tett közzé, amiben bocsánatot kért a játékosoktól, és leszögezte, hogy teljes felelősséget vállal a kritikán aluli produktumért. Az ígérete szerint a Batman: Arkham Knight PC-s változata csak akkor kerülhet újra forgalomba, ha a Rocksteady és a többi, fejlesztésben résztvevő csapat egyetért abban, hogy az megfelel a minőségi elvárásoknak.

A Warner szerint mára sikerült megoldást találniuk a PC-s verzió fő problémáira, ezeket épp most építik be a játékba, és ha túl vannak az első tesztelési körökön, már az (újra)megjelenést illetően is tudnak pontosabb információkkal szolgálni. A jövő héten újabb helyzetjelentésre számíthatunk tőlük.

A PC-s változat körüli balhénak további két fontosabb következménye van. Az egyik, hogy a Warner állítólag változtatott a belsős ellenőrzési folyamatain, és ehhez hasonló eset nem fordulhat elő többé, a másik pedig az, hogy a játék DLC-i egészen biztosan csúszni fognak PC-n, így a Batgirl sem érkezik meg a jövő héten, egyelőre csak a PS4-esek és az Xbox One-osok játszhatnak majd vele.

11.
11.
Axwell
Én a megjelenés napján vettem meg, (PC) azóta is játszom vele, igaz vannak fps problémák, de más nem jelentkezik. Mik is azok a hatalmas gondok amúgy?

Ha Újra "megjelenik" a játék, akkor steamen is lesz rá egy nagy frissítés, vagy újra le kell majd tölteni?
10.
10.
#9: Muszáj, mert túl jók az eladások. Pont most vallotta be az Ubi, hogy tavaly majdnem ugyanannyi cuccot adtak el PS4-re és PC-re, közben BOX 360 és X1-re együttvéve is kevesebb ment el, mint PC-re... Ha ez így megy tovább egyre cikibb lesz... :DDD
7.
7.
patka21991
kivancsi vagyok h lesz-e kartalanitas, ahogy a ubisoft tette a unitynel.
6.
6.
belaman
és mégis mit kell változtatni a belső ellenőrzési folyamaton?
látták, hogy szar. működött a folyamat.

az a gáz, hogy rábólintottak, hogy így is mehet. ez meg nem hinném, hogy az ellenőrzés hibája, ők szóltak...
4.
4.
PaulMarloW
3.
3.
randall13
"[...] a Warner állítólag változtatott a belsős ellenőrzési folyamatain [...]" A min?
Mindegy, a lényeg az, hogy most már újra megbízható a Warner és a Rocksteady. Elő tudom valahol még rendelni a játékot?
1.
1.
IAppearMissing
Röhej. :D Mire számítottak? Dolgoztak volna rajta még 3 hónapot, mindenki jobban járt volna. És a gyűjtői kiadás?! Azt kiadják egyáltalán valaha?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...