Heteken belül jön a Star Citizen FPS-modulja

Link másolása
Eredetileg tavasszal kellett volna megjelennie a Star Citizen FPS-moduljának, azonban technikai okokra hivatkozva végül határozatlan időre elcsúsztatták a projectet. Most úgy tűnik, hogy már csak pár hetet kell várni.

Chris Roberts, a Star Citizen direktora a Gamers Nexusnak adott interjút, amiben szóba került a régóta ígért FPS-modul is. A Star Marine névre keresztelt kiegészítőnek elvileg idén áprilisban kellett volna megjelenni, azonban technikai okokra hivatkozva határozatlan időre eltolták. Roberts szerencsére ezúttal egy kicsit pontosítani tudta a megjelenést, és állítása szerint 3-4, talán 5 hét múlva fog megérkezni a kiegészítő. A fejlesztő azt is hozzátette, hogy valamikor a kölni Gamescom körül tervezik megjelentetést - az expó augusztus 5-én kezdődik.

Roberts a modul munkálatairól és technikai hátteréről is beszélt. Úgy fogalmazott, hogy nem szeretnének "csalni" az FPS-móddal, tehát úgy készítették el, hogy szinkronban legyen a belső nézet a harmadik személyű animációkkal. Nagy eséllyel valami hasonlóra lehet számítani, mint a GTA V esetében, ahol a Rockstar szintén ilyen módon alkotta meg a belső nézetet.

4.
4.
Stranger
#3: Hát a teljes játék legalább 3 év. Egy átlagos MMORPG 5 évig készül... Akkor ennek se adjunk kevesebb időt.
3.
3.
Dio papa
#2: Soon(tm) Én nem tennék rá komoly pénzeket, hogy 2016-ban kijön. Ha idén megkapjuk a single kampány első részét, akkor nagyon mázlisták vagyunk.
2.
2.
XuChi
A telhes játék, mikorra várható?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...