Így fut a Half-Life egy okosórán

  • Írta: fojesz
  • 2015. július 26.
  • Érdekesség
Link másolása
A nap legértelmetlenebb kísérlete következik, valaki kipróbálta, hogy hogyan fut a Half-Life egy okosórán. Nos, baromi rosszul, bár az tényleg érdekes, hogy legalább hajlandó elindulni rajta.

A "juttassuk el a Doomot minden platformra"-mozgalom új kihívót kapott, az alábbi videóban ellenőrizhető, hogy hogyan fut a Half-Life egy okosórán, egész pontosan az LG G Watchon. A játék a Source motoros anyagok androidos emulálására szolgáló SDLash alkalmazás segítségével meg is moccan az eszközön, de láthatóan játszhatatlan: a beszámolók szerint a framerate sokszor a diavetítés állapotáig esik vissza, rengeteg az összeomlás, az pedig nyilvánvaló, hogy az irányítás kivitelezhetetlen egy ilyen pici kijelzőn.

De azt legalább elmondhatjuk, hogy "itt tart ma már a technológia", nem igaz?

7.
7.
TheBate
#2: Elolvastad, megnézted, kommenteltél, segget csináltál a szádból. Na EZ nem érdekli a kutyát sem!
6.
6.
Extol
Legalább HL hír, ha már a soha el nem készülő új részt már lassan el is felejtik.
2.
2.
winhate
Na ez aztán a hír....

A kutyát nem érdekli.
1.
1.
mestermagyar
Csak a hardvertől függ, a watchok zömében is csak egy androidot futtató arm-es hardver fut, itt speciel egy bármely alsókategos telóban megtalálható snapdragon 400 van az órában fél giga rammal.

Maga a half life androidra buli ősrégi, és ennél gyengébb procival is elfutott ahogy emlékszem. galaxy s1/2 már bírta futtatni: https://www.youtube.com/watch?v=jDsnCjaTEoQ
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...