Dátumot kapott a PS4-es és Xbox One-os Brothers

Link másolása
Két hét múlva érkezik a Brothers: A Tale of Two Sons a jelengenerációs konzolokra, az új változatokat még az E3 előtt jelentették be. A dobozos kiadásra többet kell várni, csak szeptembertől lesz kapható.

Úgy tűnik, hogy egy  megjelenési dátumokkal teli délelőttünk van. A Starbreeze által fejlesztett Brothers: A Tale of Two Sons PS4-es és Xbox One-os változatáról is tudjuk most már, hogy mikortól lesz megvásárolható. A digitális változatra augusztus 12-től csaphattok le, a dobozos verzióra azonban egészen szeptember 4-ig kell majd várni. A jelengenerációs változatba belezsúfolták az összes eddigi extrát, így benne lesz a fejlesztői kommentár, a soundtrack és a koncepciós rajzokat is megtekinthetjük majd.

A Brothers eredetileg 2013-ban jelent meg, és mind kritikailag, mind pedig a játékosok körében osztatlan sikert aratott. Több év játéka díjat is kiosztottak neki, emellett nálunk is jól szerepelt. A cím mind a PS Plus, mind pedig a Games with Gold kínálatában szerepelt már, de Steamen is csak pár euróba kerül. Bátran kijelenthetjük, hogy a játékkal már csak az nem játszott, aki nem akart.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...