GC 2015: Star Citizen - egy hajó, több játékos

  • Írta: zoenn
  • 2015. augusztus 8.
  • Videó
Link másolása
A Cloud Imperium csapata a tegnap esti livestream keretében leplezte le a Star Citizen multicrew-funkcióját. amelyben több játékos egyetlen hajót irányít majd. Magyarul a legénység tagjai hús-vér emberkék lesznek.

Ha lemaradtál volna a tegnap esti Twitch-közvetítésről, ne csüggedj, most összefoglaljuk a lényeget. Chris Roberts csapata bemutatta a Star Citizen multicrew-funkcióját, amelyben egyetlen hajót irányítanak a játékosok, mégpedig úgy, hogy egy játékos felel az irányításért, egy másik a fegyverzetet kezeli és így tovább. Sétálhatunk a fedélzeten, beszélgethetünk a többiekkel, és kiválaszthatjuk a következő feladatot.

A célkitűzések ennek megfelelően csapat-orientáltak, lesznek nagyobb és kisebb hajók is, attól függően, hogy hány tagú legénységet boronálunk össze.

A Star Citizen valamikor 2016-ban érkezik PC-re.

15.
15.
Rakottkrumpli
#8: A legviccesebb, hogy még alá is támasztod, amit írtam :D
14.
14.
torz_on_borz
#8: A hozzászólásod alatt ott van a teljes prezentáció linkje, legalább nézd meg ahelyett, hogy egy halom baromságot irkálsz itt össze vissza.
Elég konkrétan látszik, hogy mit fejlesztenek és mennyit haladtak.
Ezek után ezzel a halandzsával csak saját magad égeted.
13.
13.
paydogs
#12: hát megfelelő minőségben játszani mindenképp... illetve az optimalizáció sem lesz világbajnok, már az is csoda hogy működésre bírják.
12.
12.
zozo76hun
valami brutalis gepigenye lesz szerintem
11.
11.
paydogs
#10: inkább arra leszek kíváncsi, hogy meddig hajtogatják még ugyanezt. Eleinte jött hogy vaporware mert semmi nem jelenik meg, majd jött hogy vaporware mert csak repkedni lehet, most jön hogy vaporware mert csak repkedés, fps, városi szaladgálás szintjén fog, kijön az sq42 (szerintem kb 2016 Q1-ben), akkor meg az fog jönni hogy vaporware mert csak repkedés, fps, városi szaladgálás és sq42 jött meg... és így tovább...
10.
10.
mrfire
#8: Ez így nem igaz. Neked kéne jobban utána nézned. A magyar SC oldalon megtalálsz minden infót, hogy mi történt mostanában, de pont a felettünk lévő videó demonstrálja, hogy mi mindent értek el eddig. Már ahhoz, hogy odaugorjanak az aszteroida övhöz át kellett írniuk a játék motorját 32 bit-ről 64-re. A hajón való mozgáshoz több fizikai hálót kell kezelniük elkülönítve, ami szintén nincs benne a CryEngineben. Pont rosszkor mondod, hogy "most realizálódott, hogy büdös életben nem fog megjelenni", mert pont most mutatták be, hogy igen is fog.
8.
8.
attila4545
#6: Vaaagy azért gondolja így, mert ez is egy újabb példája annak túl sokat ígértek be és semmit nem tudnak megcsinálni belőle plusz annyi pénz bejött már mindenféle crowdfundingon meg szaron keresztül hogy pont mint az early accessnél már szarnak az egészbe nézz picit utána és láthatod hogy magára a játékra nem megy fejlesztés hanem szir szar bisz basz feaurekre.Nagyon komoly backlash van most pont ,mert mostanra realizálódott hogy büdös életben nem fog megjelenni vagy ha mégis max egy demo. Meg halóykat adnak ami meg sem jelent meg stb. De te biztos többet tudsz nálam róla szóval pls okatss ki.
7.
7.
mrfire
Az egész műsor is megtekinthető itt, akit érdekel: https://www.youtube.com/watch?v=ls8VosErVSk
38:15-től van egy kis mutogatás az FPS-ből is. Külön videóban pedig a szociális modul, az sem semmi: https://www.youtube.com/watch?v=Jc4oDwwD0oY
6.
6.
Rakottkrumpli
#5: Azért gondolja, mert kb annyit tud a játékról, amit az ilyen oldalakra kiaggatott cikkek címéből meg lehet tudni... Jó magyar szokás, minél kevesebb az info, annál több a fröcsögés...
5.
5.
a3a
#2: Nem értem, miért gondolod, hogy lehazudják az égről a csillagot? Mindössze a kickstarter miatt túl korán jelentették be és most mindenki ki van akadva, hogy nincs kész a játék. Még simán lehet benne minden.
4.
4.
torz_on_borz
#2: Talán nézd meg a videót...az ígértek egy része már itt látszik . Pedig még ebben is sokan kételkedtek...
2.
2.
anarchoid
az a bajom a star citizennel, hogy lehazudjak az egrol is a csillagot, kivancsi vagyok az 1000 featurebol mennyit vagnak majd ki mire elkeszul...
1.
1.
Terawatt
Ez egy klasszikus lesz ha elkészül. Szép látni ahogy fejlődik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...