GC 2015: Hat perc a Hellblade-del

  • Írta: zoenn
  • 2015. augusztus 8.
  • Videó
Link másolása
Végre színtiszta, vágatlan gameplay videó érkezett a Ninja Theory sikervárományosáról, a Hellblade-ről. Most belenézhetünk a harcba és hősnőnkkel felfedezőtúrára indulhatunk. Sötét hangulatú, de érzelmes alkotás lesz.

Néhány jelenetet láttunk már az E3-on kiadott videóban is, ám most egy hatperces tömény gameplayjel szolgálhatunk a Hellblade-ről. Vadóc külsejű kelta főhősnőnk, Senua egy furcsa mentális betegségben szenved, miután végig kellett néznie, hogy a vikingek feldúlták faluját. Itt jön a fordulat, hiszen a játékban olyan szörnyekkel is meg kell vívnunk, amiket a lány csak elképzel.

A Hellblade jövőre jelenik meg PC-n és PS4-en.

30.
30.
Tokodboy
Ha nem tudnam hogy kevesen keszitik siman ramondanam hogy egy kalap fekalia de szerintem sokan masok is. Latvany nem rossz de semmi extra, nulla harcrendszer, nulla gameplay az eddigi videok alapjan.
29.
29.
Tokodboy
A kamerabal az a baj, hogy csak 1 ellenfelig biztosit jo ralatast. Ez elorevetiti hogy nem lesznek nagy csatak csal 1 az 1 elleni kuzdelmek az neg kifullad hamar.
Ahhoz kepest hogy paran dolgoznak rajta nem rossz de engem hidegen hagy hogy mennyien vannak mint jatekost a minoseg erdekel mindegy hogy 4 en vagy 1000 en dolgoznak rajta.
27.
27.
kastorhun
#26: Ha megnézed szinte az összes NJ játékot halálra szidták megjelenés előtt, aztán az álluk leesett a játéktól.
26.
26.
kamgecam
#25: +1 Ninja Theory nem kell félteni a skacokat. Sokan még azt sem látják hogy ez még az alfa alfája,de már ítélkeznek a nagyszájúak.Jóóóó lesz ez!;D
25.
25.
Raam989
Nekem eddig nagyon tetszik. Az alapkoncepció, ez a kelta környezet és a mentális betegség nagyon ígéretes és ezt különös egyveleget szerintemjól visszaadja a fenti videó a szörnyekkel és a folyamatos belső hangokkal. Az utolsó képsorok meg kicsit Silent Hillesek azzal a nagy fejjel.
Bár ez a kamera állás elég fura, bízom benne, hogy tudják a srácok, hogy mit csinálnak és nem fog a játékélmény kárára menni.
24.
24.
simon 555
#4: Ott van leírva a hírben, hogy a főhősnő beteg, ellenfelei pedig csak a fejében léteznek.
23.
23.
NorbiGO
Ennyi idő alatt, ennyi emberrel ennél jobb minőséget nem nagyon lehet létrehozni. Nekem is vannak fenntartásaim a látottakkal kapcsolatban, de még bizakodó vagyok.
22.
22.
gabore74
nem fogott meg,de ez még változhat......
20.
20.
Tokodboy
Ezen erősen meglátszik, hogy csak páran dolgoznak rajta, nagyon üres.
19.
19.
kastorhun
Első videók alapján általában mindenki szidja a Ninja Theory játékokat, utána mindenkinek leesik az álla attól hogy mennyire jók.
18.
18.
vickeiy
Vágatlannak nem mondanám. Am eddig semmit nem látok benne amivel érdekessé tudnák tenni a sokszázadik harcot is, tehát maradt a sztori. Így nem várok túl sokat tőle.
14.
14.
PaprikaJancsi
A játék még nincs kész, de szerintem nem is lesz olyan jó. A kamera nagyon rossz helyen van, szerintem élvezhetetlen ilyen alsó hát nézetből.
Maga az egész játék nem valami nagy szám, persze még keveset tudni. Viszont a kamera tényleg borzasztó. :/
13.
13.
crytek
#11: Felőlem húzhatja kiadják ezt pc-re nekem bőven elég :D
12.
12.
kastorhun
#10: Még azt is hozzátenném hogy a harc tényleg egy kicsit lassú de van még bőven idejük fejleszteni.
11.
11.
kastorhun
#10: És hozzátenném azt hogy imádkozom hogy sikeres legyen mert ha nem lesz attól tartok hogy a csapat lehúzhatja a rolót.
10.
10.
kastorhun
#4: Ez nem teljes áru játék lesz, és rengeteg teljes árú játékban sincsen vér a fegyveren sem seb a megadott lény testén.
A játék nagyon tetszik de azért lehet látni hogy csak egy demo.
9.
9.
Shannaro
Yanez & Crytek:

Az X-Men Origins: Wolverine-ben jól meg volt oldva, bár Logannek ott a regenerálódás, de azért én nem bánnám, ha jobban kéne ügyelnünk a bekapott támadásokra. Meg a mai játékokban úgyis az van, hogy bújj fedezékbe a gyógyuláshoz, már med-kit sem kell, akkor nagyon elférne az X-Menes megoldás is.
8.
8.
crytek
#4: Ja ,megnézem hogy téged az ilyen játékokba nem talál el a gép egyetlen egyszer sem. Gondolkozz már embert pár ellenfél után csak seb lennél nem is ember.
Vagy jobb lenne 2 vágás után a the end felirat és kezdheted elölről?

Jó ez így ahogy van.
7.
7.
Yanez
#4: Hát igen, mit képzelnek ezek, hiszen egy JÁTÉKRÓL beszélünk! Így full élvezhetetlen lesz... :p
5.
5.
BloodyDeath
Jó lesz ez!! Nagyon várom, hisz a courent gépekre nincs is új hack'n'slash játék. Ami van azt már láthattuk az előző generációban.
4.
4.
Dark_Temptation
Ami zavar minden egyes jatekban, az azbh hol a ver a kardon meg a sebek? -.- nm hiszem el h ilyen nehez megcsinalni...
3.
3.
Yanez
Kár, hogy nem pörgősebb a harcrendszere. Heavenly Sword kimaradt az NT-től, ma is érdemes beszerezni, ha szeretem a hekkenszles műfajt?
1.
1.
crytek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...