Hellblade: Senua’s Sacrifice PC, PS4

A Hellblade Senua történetét mutatja be egy romlott, pokoli világban, melyet a kelta mitológia ihletett.
1707642000

Csökkent az európai játékeladás januárban

Bár a visszaesés nem óriási mértékű, egyértelműen kevesebb játék fogyott az öreg kontinensen, mint tavaly év elején, igaz, a lista csak a nagy kiadókat vette számításba.
1694620470

Holnap indul a Game Pass Core - nézzük, mivel játszhatnak majd az előfizetők!

Az Xbox Live Gold utódja, a Game Pass Core holnap végre bontogatni kezdi a szárnyait: a Microsoft lerántotta a leplet az előfizetők számára elérhető játékok listájáról!
1628582400

Xbox Series-kiadást kapott a Hellblade

Az Xbox Series X- és Xbox Series S-tulajok tegnap óta megszépített formában is végigélhetik a pszichózisban szenvedő Senua érzelmekben gazdag kalandját a Hellblade: Senua's Sacrifice-ban.
1560060000

Humble Monthlyban a Hellblade és a Moonlighter

A múlt havi, némileg vegyes fogadtatású Black Ops 4-gyel kecsegtető ajánlat után ismét a kevésbé mainstream játékoké a főszerep; érkezik a kínálatba a Ninja Theory hack and slash alkotása, illetve a Moonlighter is.
1554710400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nos, kétségtelen, hogy nem az olyan hetek miatt ruház be az ember egy új konzolra vagy egy videokártyára, mint ami előttünk áll. A nagy pangás közepette legalább jön az Earth Defense Force új része, és VR-be lép a Nintendo Switch is.
1554274803

A jövő héten jön Switchre a Hellblade

A Ninja Theory még februárban jelentette be, hogy tavasszal Nintendo Switchre költözik a Hellblade: Senua’s Sacrifice, ma viszont már napra pontos dátummal szolgálhatunk. A premierig csak pár napot kell aludni.
1550131200

Ezek a külsős címek költöznek Switchre

Hellblade: Senua's Sacrifice, Assassin's Creed III Remastered, Dead by Daylight. Ezekkel és sok más nyugati címmel játszhatunk hamarosan a Nintendo konzolján, összeszedtük a legutóbbi Nintendo Directben említett third-party bejelentéseket.
1542877200

Elindult a Steam őszi vására

Kezdetét vette a Steam évről-évre visszatérő őszi akciója, mely során november 27-ig nemcsak több ezer játékra tehetjük rá a kezünket komoly kedvezményekkel, de még a Steam Awards jelöltjeire is szavazhatunk.
1541891837

16 új cím az Xbox Game Pass kínálatában

A szolgáltatás nagy dobása, a PlayerUnknown's Battlegrounds mellett további játékok landolnak a Game Passben az ünnepi szezon folyamán. Egészen pontosan 16 címről van szó, rögtön el is áruljuk, melyek ezek.
1539180040

Hellblade - úton a dobozos kiadás

Ha még nem szerezted be a Ninja Theory legutóbbi játékát, az emberi elmét játékszernek használó Hellblade: Senua’s Sacrifice-t, akkor itt a remek alkalom, decemberben ugyanis jön a dobozos kiadás.