MGS 5: The Phantom Pain - eligazítás Kojimától

  • Írta: zoenn
  • 2015. szeptember 2.
  • Videó
Link másolása
Most, hogy a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain a boltokba került, a játék atyja, Hideo Kojima végre megpihenhet. A designer egy videóban köszön el a rajongóktól, reméljük, nem véglegesen.

Mi is furcsának tartjuk a Konami legújabb húzását: egy komplett videót szentel Hideo Kojimának, holott az elmúlt hónapokban szinte mindenhonnan kitörölte a Metal Gear-sorozat atyjának nevét.

Sebaj, Kojima-san most maga beszél a The Phantom Pain fejlesztéséről, a csapatáról és érzéseiről. Őszintén reméljük, hogy a búcsú nem végleges és a jól megérdemelt pihenés után visszatér a játékfejlesztéshez.


A második videóban játékipari szereplők és hollywoodi nagyágyúk beszélnek arról, hogy mit jelent számukra a Metal Gear Solid.


A The Phantom Pain tegnap jelent meg PC-n, Xbox 360-on, Xbox One-on, PS3-on és PS4-en.

12.
12.
adamsfamily
#7: De pont ez a jó.Manapság a legtöbb játék már olyan,hogy csak meglovagolja az elődje hírnevét és újítani már nem annyira mernek(és nem is akarnak) a fejlesztők.Elég ha megnézzük az Assassin's Creed szériát,ami régen nagy kedvencem volt,aztán a brotherhood után érezhető volt rajta a futószalag szag.
11.
11.
Guszti333
https://www.youtube.com/watch?v=J3OfbyhJe8U
10.
10.
ernestke
kimoderált üzenet
8.
8.
Tokodboy
Na ja. Az mgsek mogott komoly koncepcio van, nem ugy mint a jatekok nagy reszenel hogy van 1 palyara valo otlet a tobbit meg nagy szenvedesek aran osszeizzadjak.
7.
7.
SLi
#5: igazából ő valódi művészetnek fogja fel nem iparként, ez meg is látszik
meg azért az se árt hogy neki van egy mondanivalója, története amit el akar mesélni és ehhez készít játékot és nem fordítva
6.
6.
p3ti
#5: +1

Remélhetőleg nem ez lesz Kojima utolsó MGS játéka.
5.
5.
adamsfamily
Ebben a videóban is látszik,hogy ő még azt képviseli,ami kihalóban van a játékiparból.Szenvedéllyel csinálja,amit csinál és szívét-lelkét beleteszi,mert maradandót akar alkotni,ami szerintem sikerült is neki.Mert a Metal Gear széria miatta lett akkora név,amekkorának ma számít.
4.
4.
Cellator
#2: Bizony, alig várom h megvegyem - iszonyatosan szívbemarkoló, ahogy a játékosokhoz hozzááll, és ahogy szerencsétlen elhunyt fiúnál is lerója a tiszteletét.
3.
3.
atesz89
Akinek megvan pc-re origiben hogy lehet benne coopozni? Elvileg az is van benn.
2.
2.
Ruga
Komoly videó egy komoly embertől
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...