Megérkezett a GTA-film első trailere

  • Írta: fojesz
  • 2015. szeptember 3.
  • Videó
Link másolása
Szűk két hét múlva tűzik műsorra a "GTA-filmet", amely a Rockstar egyik legnehezebb időszakába, a Jack Thompsonnal való viaskodás éveibe enged betekintést. A főszerepben Daniel Radcliffe.

The Gamechangers néven fut majd a BBC új drámája, amely először szeptember 15-én, este 10 órakor kerül adásba a BBC Twón. Habár a legtöbben erre számítanának, a 90 perces dráma nem valamelyik GTA-epizód történetét fogja feldolgozni, hanem a Rockstar életébe enged betekintést, azon belül pedig a hírhedt Jack Thompson-érát veszi alapul.

A főszerepben Daniel Radcliffe, aki a Rockstar fejesét, Sam Houser alakítja majd, míg Thompson bőrébe Bill Paxton bújik. Íme, az első trailer hozzá:


Érdekesség, hogy a Rockstar semmilyen módon nem adott engedélyt a BBC-nek a megfilmesítésre (be is perelte a céget védjegysértés vádjával), utóbbi elmondása szerint azonban nincs is szükségük erre, a film ugyanis bírósági papírokon és a történtekben résztvevő személyek interjúin alapszik.

10.
10.
Gate
#6: Pedig igaza van. Ilyen rohadt egyszerű. Persze, elhangozhat a filmben, hogy "Grand theft auto" ami viszont marhára nem csak a játék címe hanem egy tök mindennapi kifejezés amerikában az autó lopásra, ezt nem lehet levédetni. A Rockstarnak valószínűleg van egy számítógépes szoftver árusításra vonatkozó licence ami megvédi az általuk alkotott világot és karaktereket ám ezekből a filmben valószínűleg nem is fognak semmit felhasználni. Szó ami szó nagyon ingoványos terep, sokban függ a jogrendszertől és marhára unortodox, hogy a jogok tulajdonosának beleegyezése nélkül készüljön el, de teljesen védhető terület és biztos ezért is vágott bele a BBC.
9.
9.
GAMEROD
Nekem a GTA videoklipp jobban bejön:

https://www.youtube.com/watch?v=i68bUwXpjdc
8.
8.
FrankBlack
nekem ez a GTA-film trailer jobban tetszik:

https://www.youtube.com/watch?v=idhwUaXpuzg
7.
7.
Perseus84
Jezusom. Egy uj Harry Potter...
6.
6.
logic5
#5: Köszönjük... Már a trélerben is elhangzik, meg gondolom a filmben sem kiskacsaként fogják emlegetni! A komoly az, hogy a Rockstar nem tud mit tenni.. Inkább hozzá kéne járuljanak... Szövegértés egyes barátom..
5.
5.
Cooper911
#1: "Hogy lehetne egy címet a tulajdonos engedélye nélkül használni???"
Milyen címet? Nem GTA lesz a címe.
3.
3.
kastorhun
2.
2.
Gykrizsi
#1: Ha egyszer megcsinálod, esküszöm befizetek rá!! Hatalmas lenne. Mel kit játszana?
1.
1.
logic5
Erre befizetek mi lesz belőle :D Hogy lehetne egy címet a tulajdonos engedélye nélkül használni??? Érdekelne :D Leforgatnám a Goat simulatort Mel Gibsonnal...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...