Halo 5: Guardians - kimarad a szavazás funkció

Link másolása
Sokak által kedvelt funkció marad ki a Halo 5: Guardiansből: ezentúl a többjátékos meccsek során nem lesz lehetőség arra, hogy a játékosok megszavazhassák, melyik pálya következzen.

Josh Holmes a 343 Industries fejese egy Twitteren feltett kérdésre válaszolva árulta el, hogy a Halo 5-ben a játékosoknak nem lesz lehetőségük arra, hogy a multiplayer meccsek közben megszavazhassák, melyik pálya következzen. Azt azonban nem árulta el, hogy ehelyett a pályák véletlenszerűen vagy mindig ugyanabban a sorrendben fognak váltakozni.

Régebben szinte kötelező funkció volt a multiplayer FPS-ekben a pályákra való szavazás lehetősége, ma azonban már megosztó véleménnyel vannak róla a játékosok. A támogatók szerint jó dolog a választás lehetősége, hiszen később a statisztikák alapján a fejlesztők könnyebben kiszűrhetik, milyen pályákat kedvelnek a játékosok. Az ellenzők szerint azonban unalmas és frusztráló, hogy egy idő után a multiplayerben csak a közönségkedvenc térképeken lehet játszani a szavazás miatt.

4.
4.
szakallaskan
Jobb lesz így. Örülök neki.
2.
2.
Azadojat
#1: Pont erre gondoltam magam is. Kb mindig ugyan az a két pálya volt amit jól begyakorolt mindenki...
1.
1.
PaprikaJancsi
Én örülök, mert lehet, hogy így nem csak két pálya fogja váltogatni egymást.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...