Might & Magic Heroes VII - a UbiSoft megint alkotott

  • Írta: Shifty
  • 2015. október 13.
  • Érdekesség
Link másolása
A UbiSoft több reklámanyagban is úgy hirdette a Might & Magic: Heroes VII gyűjtői változatát, hogy az tartalmazni fogja a játék lemezes változatát is. Csalódott vásárlók azonban arról számoltak be, hogy csak letöltőkódot kaptak.

A UbiSoft nem csak a UbiSoft Store-ban, de a Might & Magic: Heroes VII gyűjtői kiadásának Twitchen történt bemutatója során is úgy hirdette a rajongóknak szánt változatot, hogy az a sok-sok bónusz mellett a játék fizikai kópiáját is tartalmazni fogja, szemben a sztenderd változattal, ami valóban csak letöltőkódot kínált. Ehhez képest több észak-amerikai vásárló arról számolt be a Redditen, hogy a megvásárolt gyűjtői kiadásuk nem tartalmazott DVD-lemezes változatot, csak egy sima letöltőkódot.

Időközben persze kiderült, hogy valóban létezik dobozos változat a játékból, de azt csak az európai vásárlók kapják meg, erről azonban eddig mélyen hallgatott a UbiSoft. A kiadó első reakciói alapján úgy tűnt, nem hajlandóak kárpótolni a csalódott rajongókat

A kiadott hivatalos közleményben aztán már barátságosabb hangnemet ütött meg a cég. Ebben elmondták, hogy nagyon sajnálják, amiért többek számára félreérthetőek voltak a marketinganyagok, így amellett, hogy visszafizetik a játék árát, egy ingyenes játékot is bezsebelhetnek az érintett rajongók. Bár kérdéses, hogy a Far Cry 4, az Assassin’s Creed: Rogue, a The Crew, a Toy Soldiers: War Chest - Hall of Fame Edition vagy a Zombi egy példánya bárkit is kárpótol-e.

2.
2.
Chrysh
#1: Hiába a Bethesda munkája, ne legyünk részrehajlóak egyáltalán, emlékezz randall 3 pontjára ..... :))
1.
1.
godach
És ezt ki kezdte el? Na ki? Naaa? Konami. De ott mi volt a válasz? Várjatok, visszakeresem:.....
....
....
1 "A hír címe lehetne ez is: végre megjelent dobozos változatban a Steam. "
2 "Így hogy pc-re csak steamről lehet leszedni, kevesebb eséllyel kerül fel kalózos változat belőle megjelenés előtt gondolom."
3 "gazából az internetem gyorsabb mint a DVD olvasóm..."
4"13: +1" (segítség, az előtte idézettet plusszolta)"
5" Neked még van olvasód :O" Szintén...
és ez csak az első 20 hsz-ből volt a 118-ból.
Tehát nem az ubi a hibás, hanem az aki Kodzsimára meg metálgerre azt mondta, hogy nem baj az, mert (olvasd a fenti idézeteket).
Félreértés ne essék. Nem akartam a játék bukását. Együtt érzek a rajongókkal, sajnálom azokat, akik csak ennek a játéknak az előző részei miatt vettek konzolt stb.
Csupán azt akarom mondani, remélem kezditek érteni, mi az ára az előrendelésnek, címimádatnak és a leszaromstílusnak, csak mert XY a gyártó.
Kivétel ez alól a Bethesda !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...