DirectX 10-et használ majd a Hellgate: London

  • Írta: fojesz
  • 2006. május 13.
  • Érdekesség
Link másolása
Daks a napokban prezentált egy listát, melyen a Hellgate, mint Vista-exklúzív cím tűnt fel - most kiderült, hogy a játék egyike lesz az első DirectX 10-es programoknak.
Daks a napokban prezentált egy listát, melyen a Hellgate, mint Vista-exklúzív cím tűnt fel - most kiderült, hogy a játék egyike lesz az első DirectX 10-es programoknak.



Az Nvidia bejelentése szerint a Flagship Studios műhelyében készülő FPS, a Hellgate: London nem szimplán egy Windows Vistára megjelenő játék lesz, hanem technikailag is komoly alátámasztást kap majdan: használni fogja a DirectX 10-et a ShaderModel 3.0 és a Havok FX fizikai motor áldásos közreműködésével. A több részesre tervezett Hellgate így a Crysis mellett az első DirectX 10-es játékokat képviselheti majd csak a Microsoft új operációs rendszerén.
8.
8.
djroccot
há nemazér de nekem az S3Trio3D/2x Dx 9.0c kopatibilis ugyhogy ez csak marketing! Amúgy meg a Vistához nem jó Dx 9-nél régebbi cucc úgy hogy eztet is el lehet felejteni!
7.
7.
szpiiit
csak az a baj hogy a DirectX 10-es video kártyák már nekem megfizethetetlenek vagy úgy es lesz egy hamar, és gondolom a 9-es kártyával nem nagyon muzsikál vagy már el se indul tehát nem tok mit szólni. de biztos jo lehet a game :)
6.
6.
Myko Alto
Micsoda bőbeszédű, szines, változatos és ékesszóló hozzászólás volt ez wasaby!! :D:D:D:D
4.
4.
Myko Alto
Valamivel tolni kell az új generációs, azaz DX10es kártyákat is :P de az tuti, hogy nem a Hellgate miatt vennék olyan vasat! :D
3.
3.
Chocho
Én is azt fogok venni jövő hónapban. Ehhez a géphez mindek DX10?? Emellett ha csak azon megy majd, rohadt keveset adnak el...
2.
2.
Roly
na dx 10..kiderül, hogy igazam volt e régen, és tényleg hibát követtem el én is a gf6600gt vásárlásakor.

jaj de ne legyen igazam!!!
1.
1.
dezsiszabi
akkor erről is lemondhatok :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...