Psychonauts 2 - részletek a sztoriról

  • Írta: zoenn
  • 2016. január 12.
  • Hír
Link másolása
Tim Schafer rajongói kérdésekre válaszolva árult el pár konkrétumot a Psychonauts 2 sztorijáról a Redditen. A játék ott veszi fel a fonalat, ahol az első rész letette: Raz "csak pár órával idősebb", mint legutóbb.

Azt már tudjuk, hogy a Psychonauts 2 az első rész közvetlen folytatása lesz, azonban Tim Schafer még több részletet osztott meg velünk a történettel kapcsolatban a Redditen.

A játék hőse továbbra is Raz, aki csak néhány órával idősebb, mint korábban, A gyerek végre bebocsátást nyer a Psychonauts-központba, így egy régi álma válik valóra. Ott találkozik Sashával és Millával, akik természetes környezetükben, a nemzetközi kémkedésben érzik igazán otthon magukat. Ám nem csak ez az egyetlen furcsa és baljós dolog a szervezetnél.

Truman Zanotto távollétében számos változás történt a főhadiszálláson. Már nem költenek elég pénzt a hagyományos pszichikai kutatásra és békefenntartásra, inkább a szokásostól eltérő módszerekkel kísérleteznek - beleértve a nekromanciát is.

Raz tehát számos piszkos dologgal szembesül, ráadásul saját múltjával is szembe kell néznie. Családjának története fontos részt kap a játékban, ami nem feltétlenül jó dolgot jelent - sokkal inkább átkot. Schafer utalt rá, hogy Raznak immáron barátnője is lesz.

A designernek rengeteg ideje volt finomítani a történeten az első rész megjelenése óta, bízunk benne, hogy ezúttal is egy klasszikussal lesz dolgunk.

A Figen már 3,6 millió dollár jött össze a Psychonauts 2-re, így nincs akadálya annak, hogy 2018 őszére elkészüljön PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

3.
3.
Banszien
Hát, szomorú, hogy csak ilyen későn jön, de legalább biztos nem lesz egy elkapkodott, összecsapott dolog.
2.
2.
DarkLord
Azért azt hittem jóval előrehaladottabb állapotú a dolog és nem beláthatatlan idő múlva jön csak...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...