Készül az Iron Maiden-RPG

  • Írta: zoenn
  • 2016. január 18.
  • Bejelentés
Link másolása
Nem ez az első eset, hogy videojátékot készít a népszerű rockzenekar. Az 1999-es album és játék, az Ed Hunter után itt a következő, az Iron Maiden: Legacy of the Beast, amely műfaját tekintve akció-szerepjáték lesz.

Az Iron Maiden: Legacy of the Beast egy akciódús free-to-play szerepjáték lesz az "Iron Maiden-mitológia" alapján. A munkálatokat a Roadhouse Interactive és az 50CC Games végzi, előbbi csapat követte el a Warhammer 40.000: Carnage-et és a Food Battle: The Game-et.

A fejlesztők a zenekar tagjaival is szorosan együttműködnek, ráadásul a stúdió fejese, James Hursthouse is nagy rajongónak vallja magát. Szerinte a csapat zenéje, szövegei és karakterei ideális táptalajt biztosítanak egy igazán mély RPG-élményhez.

A játékban Ed Huntert irányítjuk, akinek számos formája van, mindegyik egyedi képességekkel bír, és még az időben is utazhatunk. A betétzenéket természetesen az Iron Maiden szolgáltatja, olyan felvételeket is hallhatunk, amiket korábban még sehol.

A Legacy of the Beast nyáron érkezik iOS-re és Androidra.

6.
6.
deviques
"A játékban Ed Huntert irányítjuk"

Könyörgöm cseréljétek ki simán Eddie-re vagy Eddie the Head-re, mert minden valamirevaló Iron Maiden rajongó agyát nagyon felhúzzátok ezzel!
4.
4.
3.
3.
TJJJ
Érdekelt míg ki nem derült, hogy mobilos.
2.
2.
Juha
Igazi élmény lesz majd telefonon/tableten nyomkodni, dübörögtetve az Iron Maiden-t... Nem.
1.
1.
kastorhun
Jobban örülnék egy igazán nagy metalos/rockos játéknak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...