The Elder Scrolls Online - jönnek a tolvajok

  • Írta: zoenn
  • 2016. január 22.
  • Videó
Link másolása
A Bethesda bejelentette, hogy hamarosan a Thieves Guildhez is csatlakozhatunk a karakterünkkel a The Elder Scrolls Online-ban. Az új DLC-ben új küldetéseket és egy plusz területet is kapunk.

Végre a Thieves Guild is megjelenik a The Elder Scrolls Online-ban játszható frakcióként. A DLC ára és pontos dátuma még nem ismert, annyi biztos, hogy egy új régióba is ellátogathatunk - ez a Hew's Bane, amely a tolvajok céhének is otthont ad.

Az új küldetésfolyamban egész Tamrielt bejárhatjuk, a készítők többórányi izgalmas sztorit ígérnek. A DLC-ben egy kihívásokkal teli 12-fős trial is debütál, név szerint a Maw of Lorkhaj, nem is beszélve az új mobokról és főellenségekről.

Ha csatlakozunk a tolvajok céhéhez, akkor új passzív képességeket, egyedi cuccokat és ruhadarabokat is szerezhetünk - végre lesz értelme bűnözni!

A DLC mellett az alapjáték is számos hibajavításon esik át.

1.
1.
PiszkosFred
Annyit kiegészítésnek, hogy az új infók szerint az új Trial skálás megoldással jön (leader szintjéhez igazodik minden - lásd dungeonok), így ezúttal bármilyen szintű 12 fős csapat számára elérhető lesz normal fokozaton, nem csak a VR16-osoknak. Az már egy másik kérdés, hogy egy átlagban magasabb szintű party (több skill, több passzív, esetleg több CP) talán könnyebben fog boldogulni. A Trialnak lesz veterán fokozata is, oda viszont csak VR16-os party mehet, ahogy a toplistára is csak VR16-os partyk kerülhetnek fel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...