Nyáron rajtol a Warhammer 40.000 MMO

  • Írta: fojesz
  • 2016. január 27.
  • Megjelenés
Link másolása
Régóta készül a Warhammer 40.000: Eternal Crusade, de úgy néz ki, hamarosan révbe érnek a munkálatok: az MMO már a Steam Early Accessen is elérhető, nyáron pedig elrajtolhat a végleges változat.

Novemberben hallottunk utoljára a játékról, akkor egy előzetest mutattunk nektek. Most újabb hírekkel szolgálhatunk, a fejlesztést végző Behaviour (Wet, Naughty Bear) ugyanis bejelentette, hogy nyáron rajtolhat el az MMO-juk PC-n, PS4-en és Xbox One-on. A kiadó a Bandai Namco lesz.

A Warhammer 40.000: Eternal Crusade ugyan már alfatesztelhető egy ideje, a készítők a minap fellőtték a Steamre az Early Access-verziót is, amellyel szélesebb közönséghez is eljuthat majd. A játék korai változata 50 euróba kerül, február 2-ig azonban akciós, így 10 euróval kevesebbet kell leszurkolnunk érte.

A Warhammer 40.000 MMO-ban négy faj összesen húsz frakcióját képviselhetjük majd, gyalogosan és járművekkel is háborúzhatunk. Ami a játékmenetet illeti, az Eternal Crusade elsősorban lövölde, és az ígéretek szerint több száz fegyver és testreszabási lehetőség közül válogathatunk a karakterünk építgetésekor.

8.
8.
Perseus84
Ezt nem hallottam. Koszonom.
7.
7.
erasmus
Elvileg mmo-nak szánják majd ahogy olvastam több száz fős csatákat akarnak. DE jelenleg tényleg még csak 30v30 van. Pár hét múlva terveznek 60v60as pályát behozni. Aztán meglátjuk mire jutnak.
6.
6.
Perseus84
Az szemelyeskedest hagyd meg magadnak. A Planetside-ot meg ne hasonlitsd ehhez mert ott tobb ezren vannak. Az MMO igen. De ez nem. Ha nem tudsz angolul tedd a forditoba a szoveget.
5.
5.
goblinfing
#4: Ez 1 mmo, te nem vagy tisztában a fogalmakkal hülye gyerek. Pontosan úgy ahogy a planetside is MMO
4.
4.
Perseus84
Nezzetek meg a wikipedian az MMO fogalmat. Ilyen alap fogalmakkal egy ilyen oldalon azert tisztaban kene lenni. :)
3.
3.
Perseus84
En ugy tudom hogy az Massive szo azer az meet egyszerre rengetegen vannak egy terkepen. Ez viszont sima online lovolde
2.
2.
pszihoapu
#1: Massive Multiplayer Online -meg hogyha shooter is, attol meg az. amire te gondolsz sztem az az MMORPG.
javits
1.
1.
Perseus84
MMO? Max letszam 30 vs 30. Ez meg kozelrol sem MMO. Javitsatok
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...