Nina Williams visszatér a Tekken 7-be

  • Írta: zoenn
  • 2016. január 27.
  • Videó
Link másolása
Az EVO 2016 apropóján új előzetes érkezett a Bandai Namco bunyós címéhez, melyből kiderült, hogy a népszerű karakter, Nina Williams is visszatér a Tekken 7-be. Nagy eséllyel a konzolos verzióban is benne lesz.

Noha PS4-re még meg sem jelent, a Tekken 7 játéktermi verziója hamarosan egy nagyobb volumenű frissítést kap Fated Retribution címmel. A játékmenetet érintő változások mellett új pályák és harcosok kerülnek bele a kalapba, most már biztos, hogy a Street Fighter-hős után Nina Williams is csatlakozik a gárdához.

A konzolos változat valamikor idén érkezik.

12.
12.
Nothing
#11: Egyetértek.
Nina a legelső résztől kezdve ott van a névsorban és amennyire tudom, eddig egyetlen Tekken játékból sem maradt ki. Alap, hogy ott legyen a legújabb részben is, szóval nem értem, hol ebben a hír - amellett persze, hogy jó újra látni ebben a nagy konzolos várakozásban...
11.
11.
Effecta
Már bocsánat, de csak nekem szúrja a szemem, hogy hírnek számít egy alap karakter megléte?
8.
8.
br1Koo
#7: Pont ez az, hogy komolyabb stílusbeli különbségek nincsenek a mortalba. A Tekken-ben majdnem az összes karaktert egy külön élet kitanulni, és a stílusuk is teljesen más. A Mortalt is szeretem, félreértés ne essék, de valahogy akkor sem adja vissza azokat a szitukat, mint a Tekken, ahol nagyon széles az összes karakter repertoárja, és nem stílusokra van pontva, hogy épp küldi-e a denevért vagy nem..
7.
7.
Yanez
#5: Akkor unalmas az MK (vagy akár a Tekken), ha a játékos nem tudja rendesen kitanulni a harcrendszert. Ezalatt a kombózást értem leginkább, mert abban mindig lehet fejlődni. A Tekken 3 anno a kedvenc bunyós játékom volt, de azóta szinte ugyanazt kapjuk. Az MK csak annyival jobb számomra, hogy sokkal könnyebb elsajátítanom a harcrendszerét. Szóval itt nincs olyan, hogy egyik jobb, mint a másik, mert csak arról van szó, hogy kinek melyik áll jobban kézre.
4.
4.
Giga0509
Fú de utáltam a 3-ban.
2.
2.
Mortis
Ha már a japók úgyis olyan bolondosak, beletehetnének egy olyan animációt, ahol mondjuk valamelyik combo után kitörik a cipő sarka és egyensúlynehézségekkel lehet csak folytatni a küzdelmet.
1.
1.
Jöhetne már PS4-re, jobban tetszik, mint a Street Fighter ötödik része!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...