Far Cry Primal - az első egy óra

  • Írta: zoenn
  • 2016. január 27.
  • Videó
Link másolása
Az All Games Beta alaposan kitett magáért: több mint egy órán át nézhetünk bele a Far Cry Primal nyitányába, és akkor még a csokornyi friss képet nem is említettük. Vigyázat, spoileres anyag!

Takkar, egy őskori törzs vadásza elszakad a társaitól, és hamarosan a túlélésért küzd Oros zord földjén. Az alaphelyzet ennyi, a folytatásra az All Games Beta videóduójában derül fény, melyben megnézhetitek a nyitott világú akciójáték első egy óráját, ami nyilván durván spoileres, szóval csak ennek tudatában bökj a lejátszásgombra!



A képek megtekintését viszont minden érdeklődőnek melegen ajánljuk! A Far Cry Primal február 23-án landol Xbox One-on és PS4-en, míg a PC-s verzió március 1-jén érkezik.

7.
7.
Angelwing
Ja egyébként nekem tetszik ez a Far Cry rész.
6.
6.
Angelwing
Ennél is jöhetne egy szamurájos ninjás rész, meg a Assassins Creed-nél is jöhetne szamurájos ninjás rész. A Call of Duty-nál meg második világháborús rész jöhetne. Vajon meddig kell ilyen részekre várnunk? Vagy egy új Command and Conquer rész mikor jön? Vagy PS4-re egy új Time Crisis. ehh sorolhatnám még az ötleteket...
4.
4.
piskóta
A spoiler miatt teljesen felesleges aggódni, ugyanis, aki játszott az előző két résszel, azt nem sok újdonság fogja érni ebben a részben.
3.
3.
zimonyini
Én megnéztem. Lootolós Far cry 4/Ac mod az egész. Szomorú vagyok, vártam. :(
1.
1.
psy123
az igen... senki nem mer belenézni a spoiler miatt? a videoba én sem mertem...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...