Hitman: Absolution - Xbox One-on is játszható lesz

  • Írta: Shifty
  • 2016. február 12.
  • Bejelentés
Link másolása
Az IO Interactive vezetője, Hannes Seifert megerősítette, hogy a Hitman-sorozat legutóbbi felvonása, a Hitman: Absolution biztosan játszható lesz Xbox One-on is. A bejelentés időzítése nem véletlen, ma indul el az új Hitman bétája.

Az IO Interactive stúdió vezetője, Hannes Seifert és a Square Enix PR-osa, Reilly Brennan a Worthplayingnek adott interjúban megerősítették, hogy a Hitman: Absolution biztosan visszatér majd Xbox One-on, köszönhetően a visszafelé kompatibilitásnak. Pontos megjelenési dátumunk egyelőre még nincsen.

Seifert és Brennan azt is elárulták, hogy szeretnék, ha nem csak ez az egy játékuk, hanem az összes Xbox 360-on megjelent címük elérhető lenne a Microsoft új konzolján, így jó eséllyel viszontlátjuk majd a Hitman: Blood Moneyt, a Hitman HD Trilogyt és a Kane & Lynch 2: Dog Dayst is többek között.

A bejelentés időzítése nem véletlen, ugyanis ma elindult az új Hitman PlayStation 4-es bétája, amit jövő héten a PC-s is követni fog. Előbbiből egy vaskos bemutatót is tudunk mutatni. Ebben a béta legelejével, a kiképzéssel ismerkedhettek meg.

A Hitman epizodikus formában jelenik meg. Az első felvonás március 11-én mutatkozik be.

7.
7.
GAMEROD
Kicsit hasonlít ez a hajós küldetés a Mafia1 egyik küldetéséhez, ahol szintén hajóra kellett beszivárogni.
5.
5.
delphijos
Azért kicsit furcsa volt, hogy ugyanúgy ment a buli tovább.... :) De tényleg jól néz ki.
2.
2.
Matt8888
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...