Újabb Transformers-filmek a láthatáron

  • Írta: fojesz
  • 2016. február 14.
  • Cooltúra
Link másolása
A Paramount Pictures újabb Transformers-filmeken dolgozik, a jelenlegi tervek szerint a következő három évben három újabb résszel bővül majd a sorozat. Az egyik egy Bumblebee-spin-off lesz.

Remélhetőleg nem unjátok még nagyon a Transformers-sorozatot, mert a Paramount Pictures valóságos Transformers-dömpinggel készül a következő évekre. A filmgyártó bejelentése szerint a következő három évben három újabb filmmel bővül a széria: az első 2017. június 23-án, a második 2018. június 8-án, míg a harmadik 2019. június 28-án érkezik.

A jövőre érkező epizódot ismét Michael Bay rendezi majd, míg a főszerepet megint Mark Wahlberg vállalta magára. A forgatókönyvet az Iron Mant is jegyző Art Marcum és Matt Holloway írja, és érdekesség, hogy a film pontosan egy napon kerül mozikba a DC-féle Wonder Womannel.

A 2018-as filmről is tudunk konkrétumot mondani, ugyanis azt is elárulták a készítők, hogy ez egy spin-off epizód lesz, amely Bumblebee történetét meséli majd el.

10.
10.
"...míg a főszerepet megint Mark Wahlberg vállalta magára."

Haha! Bocs, de ez a mondat úgy hangzik, mintha a készítők feladtak volna egy hirdetést a főszerepre, de mivel senki se vállalta, végül Wahlberg megmentette őket, egye fene ba...átok meg, elvállalom ezt a sz.rt is :D :D muhahaha
9.
9.
Wolverine
Szerintem jobban járnánk egy sorozattal, ha már ennyire erőltetik.
Elhiszem, hogy nagy bevétel van belőle, meg erőltetni kell a robotos sci-fi filmeket manapság, (had ágyazódjon be az emberek fejébe, hogy a robotvilág egyre inkább a nyakunkon van, és közöttük élünk, terminátorból is legyen még vagy 10..) de már nagyon izomszaga van az egésznek, az mellett, hogy egyre nagyobb bugyutaságot csinálnak belőle történetileg is.
A mozivászonnak bőven elég volt az első pár rész, ami még úgy rendben is volt...
8.
8.
Heldengeist
#3: Megnézni nem kötelező, nekem is a 3. volt az utolsó, amit láttam. Igaz már az első sem volt jobb középszerűnél. Ez a filmek Call of Dutyja, gyenge, mégis népszerű, de míg nem kényszeríti rád senki, miért is zavarna?
7.
7.
aordog
A bevètel szerint a többsègnek bejön....így az eddigi hozzászolások okafogyotak!
5.
5.
B-Shaggy
Ezt az egész Transformers-szériát a kukába kéne dobni és elajándékozni a belöle jövö pénzösszeget valami normális rendezönek, Michael Bayt meg úgy eltűntetni a filmvilágból, hogy kamerás mobiltelefont sem tarthat többé a kezében.
4.
4.
n_csacsi
Inkább miért kellenek spin-offok? Személy szerint engem nem érdekel Bumblebee története, hiába is hype-olják körül annyira. Csináljanak inkább egy előzményfilmet vagy trilógiát, ami összeköti a történetet az első 3 résszel, bánom is én, csak hanyagolják a spin-offokat...
3.
3.
rappit
Miért kellenek ezek a filmek? Miééért???
2.
2.
Drazhar
#1: a filmek óriási százalékánál a szar forgatókönyv szokott lenni a nagyobb gond. a T-sorozattal is ez a helyzet.
1.
1.
roli33
Fontos megemlíteni, hogy az eddigi filmek írója helyett Akiva Goldsman vezetésével egy egész írói sereg dolgozik a TF Univerzumon, úgyhogy jó lesz ez! Eddig se Michael Bay-jel volt ám baj, csak ugye ha filmről van szó, egyből a rendezőt szokás kritizálni a film milyensége okán. A 4. rész mondjuk tényleg borzalmas volt, innen már csak feljebb van.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...