Street Fighter V - hét új hős lép színre

  • Írta: zoenn
  • 2016. február 15.
  • Videó
Most a hétvégi elmaradásunkat pótoljuk: a Capcom az elmúlt napokban közzétett egy-egy új karakterbemutató videót a holnap megjelenő Street Fighter V-ből. Ezúttal Rashiddal, M. Bisonnal, Cammyvel, Ryuval és Birdie-vel szemezhettek.

Mondjuk a címben szereplő "új hős" kifejezés csak részben igaz, elvégre számos régi ismerőssel is találkozhattok a bunyós sorozat következő darabjában - igaz, mindegyiküket átdesignolta a Capcom.

Kezdetben 16 jászható hőst kapunk a Street Fighter V-ben, az utolsó karakterbemutató videócsokrot az alábbiakban tekinthetitek meg.

A játék holnap, azaz február 16-án érkezik PC-re és PS4-re.

6.
6.
Caleon
40 mp és indul a móka. :-D
5.
5.
kamgecam
Hol van Boss hogy-hogy nem trollkodik itt? :)
4.
4.
Caleon
#3: Értem, köszi szépen! :-)
3.
3.
Necreon
#1: Az előző része roster-e 25 fős volt. Majd jött a Super, amivel még sokan hozzákerültek (volt is hőbörgés mert külön játékként árulták, igaz PC-n nem), majd az Arcade és az Ultra kiegészítők (15-15 dolcsi) amik még 4+4 karaktert hoztak magukkal.

Szóval az a 44 fő egy picit árnyaltabb kontextusban máshogy hangzik, ugye.

Az utánanézéshez: 6 karakter érkezik idén, az első márciusban, majd után valamikor jún/július környékén egy hónap kihagyással, de márciustól minden hónapban egy. Mindegyik fizetős DLC lesz 7 dollár "környékén", de ingame valutával is feloldhatóak - ez utóbbiból kapsz egy nagy rakással egyszer a sztori módokért meg challange-ekért, ami nem ismételhető single content, a többi online játékból folyamatosan jön.
2.
2.
#1: Korabban azt irtak, hogy az osszes kesobb erkezo karaktert meg lehet majd venni a jatekbeli valutaval, amihez csak jatszani kell. Aki nem akar varni, az penzert is megveheti oket. En megis kihagyom a jatekot, nem emiatt, de megse az en vilagom a betak alapjan.
1.
1.
Caleon
Kicsit utánanéztem, és ha nem értettem félre, lesz még 6 ingyen unlockolható hős, akik a season pass megvétele esetén viszont azonnal hozzáférhetőek. Később pedig érkeznek még karakterek.

Mondjuk ez így necces, mert az előző rész roster-e 44 fős volt, remélem nem akarják karakterenként eladni majd újra az egész játékot. Nekem első napos vétel, szeretem ezt a sorozatot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...