Új MMO-n dolgozik a BioWare

  • Írta: fojesz
  • 2016. február 16.
  • Pletyka
Link másolása
Legalábbis a fejlesztőcég egy álláshirdetéséből erre lehet következtetni, és további érdekesség, hogy épp ahhoz a stúdióhoz keresnek munkatársat, amely a Star Wars: The Old Republicért felel.

Beszédes álláshirdetést adott fel a BioWare. A cég austini stúdiójához keresnek vezető szervermérnököt, méghozzá olyat, akinek már van tapasztalata MMO-knál és hasonló projekteknél használt szimulációs rendszerek tervezésében. További érdekesség, hogy a leendő kollégának egy vadonatúj, még be nem jelentett címen kell dolgoznia.

Ez utóbbi különösen fontos részlet. A BioWare Austin esetében amúgy nem lenne meglepő, hogy szervermérnököt keresnek, elvégre ők dolgoznak a Star Wars: The Old Republicon is, így azonban más a helyzet: elképzelhető, hogy a csapat már a következő nagy dobására koncentrál?

7.
7.
Adamknight
#5: A wildstarral már csak azért sem játszok, mert amiatt kellett legalább +2-3 évet várni a Blade and Soul-ra.
6.
6.
Redeye
#5: Aha, azon én is sokan gondolkodtam, de végül lemondtam róla, talán majd egyszer :). Én nem wowoztam, picit kipróbáltam, de nem jött át a feeling. Főként Vindictus és Tera volt amit viszonylag "sokat" játszottam. Nekem valahogy jobban bejött az a fajta mmorpg.
5.
5.
leigazoka
#2: Ezért jó a Wildstar 1 megköésed sincs. A boltban is csak mount, kosztüm + dekor elem van. A creedet vagy a deluxe módot, ha elértél 50 ig 1 hét alatt kifarmolod pvp ben. :) a raidek, adventure-k, shiphandek jók, a lore is élvezhető. Az meg, hogy minden MMORPG-t a WoW-hoz hasonlítanak agyamra menős. A WoW nak vagy 5-6 kiegje van jelenleg, ha tisztán jelent volna meg az évek során marha nagy bajba lett volna egy Teso, Wildstar, Stor mellett.
4.
4.
Galdech
Ezúttal rakjanak alá rendes motort és az esély is adott.
2.
2.
Redeye
Jogos, olyan sok megkötés van free playerként, hogy az embernek igen hamar el tudja venni a kedvét tőle.
1.
1.
ArrowCross
Swtor 2 jöhet! :D
Csak az már legyen tényleg free to playe nem pedig Pay to playe, free to playe-nek hazudva.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...