Egyjátékos kampány is lehet a Battalion 1944-ben

  • Írta: zoenn
  • 2016. február 26.
  • Hír
Link másolása
Gyors sikert aratott a Battalion 1944 a Kickstarteren, pedig még tart az adománygyűjtés. A fejlesztők most közzétették az opcionális célokat, köztük egy single kampányt is, bár ehhez 1,2 millió font szükséges.

Mindössze két nap alatt összejött a kívánt 100 ezer font a Battalion 1944-re a Kickstarteren. A kampány még hat napig tart, így a Bulkhead Interactive közzétette az opcionális célokat. A fejlesztők elmondása szerint éjjel-nappal agyaltak azon, hogy mit lehet még hozzáadni a játékhoz. Jelenleg 262 ezer fontnál jár az adománygyűjtés.

Most már biztos, hogy továbbfejlesztett részecskeeffekteket is kapunk, 275 ezer fontnál pedig lecsaphatunk az Elit alakulat című TV-sorozatból ismerős kiképzőtáborra, a Currahee Mountain Bootcampre. 300 ezernél a D-nap eseményeire fókuszáló térképet helyezték kilátásba.

Ami még érdekes lehet: 400 ezer font kell a keleti fronthoz (orosz katonákkal és fegyverekkel), félmilliónál egy túlélőmóddal, 600 ezernél a csendes-óceáni hadszíntérrel bővülhet a felhozatal.

Amire már kicsi az esély, az a single kampány, ehhez 1,2 millió fontra van szükség, de a készítők ígérete szerint az egyjátékos módban sem vennének vissza a játék realisztikusságából.

A Battalion 1944 várhatóan 2017 májusában jelenik meg PC-n, Xbox One-on és PS4-en. Ha legalább 15 fonttal támogatod a projektet, már megkapod a játék egy példányát. 25 fontért már egy művészeti albumnak is örülhetsz.

Köszi, atesz89!

11.
11.
crytek
Single nem lesz vészesen kevés a pénz.
Jöhetne pedig megint valami jó kis világháborús fps. Most már vannak fasza grafikus engine-ek lehetne frankón éjjel az esős és sárós dzsungelben villámcsapások közt cikázva RAMBO-zni a népet.
De jó is volna egy új Vietcong vagy akármi más világháborús fps.
10.
10.
Ooorky
#7: Sean Bean lesz a parancsnokod, így előre tudod majd mi fog vele történni :D
8.
8.
semike
Meg jo hogy legyen single!!!fa..z kivan a sok multitol!!!
7.
7.
McDuff
1,2 millió font?mi a f.sz?kit akarnak szinkron színészeknek,Troy Bakert?Gary Oldmant?
6.
6.
strike19
Én optimista vagyok.
De ezekbe a Kickstarter projectekbe nem nagyon hiszek.
Érdekes egy világ fog jönni ha nem lesznek Single Player módok.
3.
3.
gomba56
Majd ha kész lesz megveszem! Elég volt megvenni a Next Car Game zöld út által megjelent játékot! Már lassan 3 éve készül a játék, de nincs benne kampány, van 7 autó, meg 6 pálya. A multi meg gáz!
Szóval összeszednének 1,2 millió fontot majd 5 év fejlesztgetés után meg megjelenne félkész állapotban! :)
Várom nagyon, hogy megjelenjen, de félek hogy elvérzik.
1.
1.
fojesz
Jó ötlet volt napokkal a kampány vége előtt bejelenteni a stretch goalokat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...