Paragon - hamarosan itt az Early Access-verzió

  • Írta: zoenn
  • 2016. március 3.
  • Korai verzió
Link másolása
Március 18-án élesedik a Paragon korai hozzáférésű változata, amit már 20 dollárért magunkévá tehetünk. Ezen kívül az Epic megígérte, hogy minden hős és kártya ingyenes lesz - a pay-to-win itt nem ismert fogalom.

Ha addig kimaradtál az alfatesztekből, ne csüggedj, március 18-tól élesedik a Paragon korai hozzáférésű változata a Steamen. Négy nappal korábban már megvásárolhatjuk a 20 dolláros Founder's Packet, amivel gyakorlatilag bebiztosítjuk magunknak a végleges változatot.

Az Epic Games emellett megígérte, hogy minden hőshöz és kártyához ingyen juthatunk hozzá a játékon belül - a fejlesztők szerint a Paragon soha nem lesz pay-to-win, minden játékos egyenlő esélyekkel indul.

Ha az alapkiadás nem lenne elég, beruházhatunk a Challenger Packbe (60 dollár) vagy a Master Packbe (100 dollár) is, melyek további skineket, kinyitható elemeket, boostokat tartalmaznak majd. 

A Paragon idén a PC mellett PS4-en is tiszteletét teszi.

3.
3.
Sonofabyss
Szisztok egy Magyar youtubos vagyok aki Londonban el es Paragon alpha teszter vagyok ha valakit erdekel itt tudja megnezni a jatekot:
https://youtu.be/6hCgbdwT0EY
1.
1.
simon 555
Akik részt vettek legalább 1 tesztben, azoknak ingyen jár az early access.
BTW PS4-en is lesz ez vagy csak PC-n?(early access)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...