Paragon - Early Access-beharangozó

  • Írta: Shifty
  • 2016. március 15.
  • Videó
Link másolása
Napokon belül elrajtol az Epic MOBA-játékának, a Paragonnak a korai hozzáféréses változata, amit a készítők egy hangulatos kedvcsinálóval ünnepeltek most meg. A korai változat PC-n és PS4-en is elérhető lesz.

Lezárult a Paragon többkörös tesztfázisa, így március 18-án az Early Accesshez csatlakozik az Epic új MOBA-játéka. A kezdő csomag 20 dollárba fog kerülni, és az összes később érkező új hőst és a fejlesztésekhez szükséges kártyát ingyen kapjuk majd meg. Természetesen beruházhatunk drágább csomagokba is, mint például a 60 dolláros Challanger csomagba vagy a 100 dolláros Master Packbe. Ezek bónusz külsőket, kinyitható extra elemeket és boostokat tartalmaznak.

2.
2.
#1: Egyelőre ez az egyetlen játékmód (asszem) És bizony van más MOBA is, ahol egy meccs ennyire elhúzódhat. Biztos vagyok benne, hogy jönni fognak kisebb pályák, pörgősebb játékmenettel. Nem lesz itt gond.

Egyébként ha jól tudom, az Early Access-ért ugyan fizetni kell, de így, a closed beta idején is lesznek free weekendek. Nyáron pedig jön az open beta, és onnantól teljesen ingyenes lesz. (Természetesen fizetős extra tartalmakkal amik nélkül lehet élni is.)
1.
1.
leviske
Én kicsit meg vagyok kavarodva a Paragon kapcsán. Korábban abban a hitben voltam, hogy a DOTA2/LOL szerű ingyenes cucc lesz, de most ezzel az early access-es dologgal elbizonytalanítottak.

Mindenesetre ezek a 40+ perces meccsek szerintem zavaróan hosszúak és felteszem ezzel nem vagyok egyedül, miután cirka fél nap alatt a Division 30ks (össz)nézettsége mellől leesett az Overwatch (2k)nézettségének felére.

Nagyon szép lett grafikailag, de valamennyit gyorsítani kellene a játékmeneten. Értem én, hogy a DOTA2/LoL volt a kitűzött ellenfél, de a valóságban úgy is közelebb állnak a Warframe-hez, CS:GO-hoz és Overwatch-hoz a játéknézet miatt. A hasonló map nem elég a hasonló játékmenethez. SZERINTEM!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...