Uncharted 4 - kitolja a PS4 határait

  • Írta: zoenn
  • 2016. március 24.
  • Videó
Link másolása
Megérkezett az Uncharted 4: A Thief’s End negyedik fejlesztői naplója, amely az előzőben felvetett gondolatmenetet viszi tovább. A srácok elárulják, hogyan segített a PS4 architektúrája a "végső Uncharted-élmény" megalkotásában.

A Naughty Dog szerint sokat számít, hogy az Uncharted 4: A Thief’s End már PS4-en lát napvilágot. A fejlettebb architektúra lehetővé teszi, hogy sokkal összeszedettebb játékot készítsenek, amellett, hogy a bejárható terep is tízszer nagyobb, mint az előző részekben. Nagyobb, jobb és okosabb alkotás lesz Nathan Drake utolsó (?) kalandja.

Már csak egy epizód van hátra a videósorozatból. Az Uncharted 4: A Thief’s End május 10-én érkezik.

22.
22.
madSci
#6: "el tudom magyarázni, miben butább ez bármely jól megírt PC-s játékhoz képest, vagy ha rondább-szebb jelző alatt olyanokat értesz, hogy a pályadizájn, helyszín választás stb. jobb, akkot szintén nézz körbe még néhány hasonló játék között."

Akkor kezdd is el, mert nagyon kíváncsi vagyok. Nézek körül, de semmi hasonlót nem találok, csak ősrégi motorokra épülő játékmechanikát, béna fizikát, élettelen környezetet.
21.
21.
Tokodboy
#20: Így van! Aki ezt nem ismeri be az egyszerűen csak írigy. Mi is a Cryteknél csak lesünk :)
20.
20.
Caleon
#13: Nem kell itt szerénykedni. Ez mindent ver, slussz-passz. Én ilyet még nem láttam.
19.
19.
Jhonyy
Kíváncsi leszek milyen lesz.
18.
18.
h.jozsa
#17: kimoderált üzenet
17.
17.
skyzero
Ez ocsmány mert nem 4k-ban fut.
16.
16.
kamgecam
#12: Köszönöm!Valóban úgy van ahogy mondod.Igazából akármin is játszik az ember amit itt letettek az asztalra az,...Na!...nem semmi!
15.
15.
kamgecam
#7: Ja az nálam is befigyelt!:D Megláttam:-WTF?
14.
14.
kamgecam
#4: Egyébként az tényleg durva lenne ha az ND pc-re fejlesztene,ami nincs úgy behatárolva mint egy konzol.El se merem gondolni mit hoznának létre egy pc-n!
13.
13.
arcadia
Az a "mindent ver" nem szó szerint a látvány egyes részeire értem azokban biztos van már most is ami szebb pc-n hanem az összképre.

Imádom a konzolt mindíg is az lesz a favorit de ha tehetném és értenék is hozzá építenék egy brutál gépet is az tuti:) szigorúan oculus riftel;) az számomra erősen irigyelős kategória:-)
12.
12.
arcadia
Kamgecan nem flémből hozta szóba egyszerűen csak kikívánkozott belőle ahogy sokunkból mert ez tényleg nagyon ott van és szinte ver mindent de kb ezt vártuk vagyis nagyon reméltük:)
Szerencséje van a Sony nak ezzel a kis csapattal mert ahogy írtátok belegondolni is erős mit tudnának művelni egy igazi gémer asztali géppel ezek a srácok.. És ha megtennè még néhány nagy exkluzív csapat is akkor a konzol kis túlzással le is húzhatná a rolót. De ez szerencsére sosem fog bekövetkezni max a távoli jövőben mert ez egyenlőre money money money:))
11.
11.
delphijos
Nekem ez a játék is instant get. Egyszeeűrn szeretem ezt a stílust, és a történet is mindig bejön. Persze, nincs tökéletes játék, ez sem lesz az. De a PS4 képességeit figyelemve véve engem most is meggyőzött a látvány is.
10.
10.
8.
8.
Már megint az a kibaszott pécé!!!!! ki a rákot érdekel???
7.
7.
Effecta
1:15-nél a csávó séróján nem tértem napirendre...
6.
6.
dzsiádzsó
#2: Néha játssz néhány játékkal is PC-n mielőtt hülyeséget beszélsz, a szebb fogalmát meg tisztázzuk, mert gyenge gépről beszélsz, akkor technikailag el tudom magyarázni, miben butább ez bármely jól megírt PC-s játékhoz képest, vagy ha rondább-szebb jelző alatt olyanokat értesz, hogy a pályadizájn, helyszín választás stb. jobb, akkot szintén nézz körbe még néhány hasonló játék között.
Ettől függetlenül nekem nagyon tetszik a megjelenése a játéknak, a többi része meg elég kérdőjeles, főleg a hangulattal van sokszor bajom, de az biztos, hogy az év egyik legjobb játéka előtt állunk.
5.
5.
lacinho01
Azért ha tényleg odafigyelnek az optimalizálásra lehet pc s élményt elérni minőségbe és sebességben
4.
4.
l4cyk4
#2: Úgy, hogy exkluzív és a fejlesztőcsapat kb. 1996 óta csak PS-re készít játékot, ráadásul van egy ICE Team részlegük is. Gondolj bele, hogy nézne ki ez a játék egy drága gamer PC-n, hasonló fejlesztői lehetőségek mellett! Tényleg nagyon jól néz ki, de azért maradjunk a realitások talaján. Egyébként HUNRova mond valamit!
2.
2.
kamgecam
Hogy a csába lehet hogy egy "gyenge" és a máris "elavult"konzolon szebb egy játék mint bármelyik pc játék egy gamer pc-n?.....?
Remélem minden játékos köztük a pc játékosok is szépen elcsöndesednek és az irigység helyett mély tisztelettel,elismeréssel adóznak a legjobb játékfejlesztőnek a Naughty Dog-nak!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...