Gears of War 4 - egy ideig az Epic dolgozott rajta

Link másolása
Nagyon úgy tűnik, hogy a Gears of War alapjait az Epic Games tette le még azelőtt, hogy a Microsoft felvásárolta volna a sorozatot. Állítólag közel fél évig dolgoztak a játékon.

Rod Fergusson mind a négy eddigi Gears of War-játék elkészítésében részt vett, és a jelenleg fejlesztés alatt álló Gears of War 4 csapatában is ott van. A játékot a The Coalition készíti, azonban Fergusson elmondása szerint nem ők dolgoztak először rajta. Az alapokat állítólag az Epic Games rakta le még azelőtt, hogy a Microsoft megvette volna tőlük a Gears of War-sorozatot.

Az eredeti csapat ötlete volt az, hogy az időben előreugorva ezúttal Marcus Fenix fiára koncentráljon a történet. Ennek ellenére a The Coalition nem használta fel a szörnyek kinézetének terveit, így az eredeti ötleteknek csak egy kis részét hasznosították.

Fergusson szerint amikor az Epic Games új "fejlesztési megközelítésre váltott", többen otthagyták a csapatot, köztük Cliff Bleszinski is, aki többek között a Gears of Waron is dolgozott. Mivel a csapatnak nem voltak határozott tervei a sorozattal kapcsolatban, a Microsoft úgy döntött, hogy megveszi a franchise-t és a saját kezébe veszi annak sorsát.

A Gears of War 4 idén jelenik meg valamikor Xbox One-ra, de előtte még ebben a hónapban bétázhatunk vele.

17.
17.
respectpele10
16.
16.
Codehook1337
#15: Tudnad hanyszor toroltem ki a hasonlo kommentem mire ma el is kuldtem :Dd ma mar nem birtam elengedni
15.
15.
respectpele10
#14: Nem troll, csak nincs jobb dolga, mint minden egyes hírhez beírni ezt. Hagyjuk, ne reagáljunk rá, ennyi öröme hadd legyen.
14.
14.
Codehook1337
#4: Nem az a baj, hogy onallo velemenyel rendelkezel hanem, hogy minden egyes ms jateknal oda irod... mar mindenki tudja az oldalon hidd el es mindenkinek elege is van belole es mar nagyon sok ember le is irta neked de toretlenul csak ennyit kommentelsz :) mast nem is latni toled. Na ettol vagy egy igazi troll...
13.
13.
Skygameboy
Teljesen feleslegesnek tartok ebből a sorozatból még egy részt. Az 1. még jó volt de utánna olyan önismétlővé vált hogy arra nincs fogalom . Az egész játékot co-op viszi el a hátán szerintem. Amúgy ennek a játéknak sose volt nagy története.
12.
12.
PaprikaJancsi
#10: Az E-day bemutatta a Raam Shadow kiegészítő (Gears of War 3), és nem biztos, hogy élvezetes lenne ezt újra elővenni.
A Pendulum háború jó ötlet lehetett volna ezt aláírom.
Én azért nagyon reménykedem, hogy meglesznek csavarva a dolgok, és egy nagyon fordulatos sztorit kapunk.
11.
11.
PaprikaJancsi
#9: Gyorsan kerestél egy kommentet, ahol az egyik legjobban kedvelt sorozatomra pozitív véleményt írtam, ez által fényeztem azt.
Ez nagyon érett személyiségre utal, de evvel csak magadat minősíted.
10.
10.
dzsiádzsó
#8: Magára a storyra értem pont, az E-day és Pendulum háborúk kihagyása, helyette ezt a fostalicska Marcus fia, meg nagyon fertőzött a Sear bal bla szánalmas, egy ZS kategóriás Hollywood-i stroy szinten van, ettől sokkal több volt a sorozatban, ez megint egy bőr lehúzása lesz, nem véletlen az Epic parkoltatta volna a címet, az hogy szórakoztató, vagy jó lesz? Biztos mindegyik rész az volt, de jelentős különbségek azért mutatkoznak színvonalban.
9.
9.
Megmondókapitány
#8: :D
Erről beszéltem, akár megérdemli, akár nem, te már véded, mert XO és mert az előző rész jó volt. A lényeg, hogy még meg sem jelent, de te tudod, hogy szórakoztató lesz :D
8.
8.
PaprikaJancsi
#7: Még meg sem jelent, de már tudod, hogy többet is ki lehetett volna hozni belőlle. Lehet, hogy lesz valami érdekes a sztoriban, de amúgy is tuti szórakoztató lesz.
7.
7.
dzsiádzsó
Ez azért elég kamu, de csúsztatott, még egy storyboard se nagyon volt, nem volt tervben negyedik rész, egyszerűen az Epic-nél dolgoztak ennyi, csinálták a körítést, a szörnyeket stb. aki ismeri a sorozatot, pontosan tudja könyvek és előzménytől kezdve elég sokminden van a játék körül. Maga az Epic nyilatkozta 10 évig jegelik a projektet, egy árva bit nem volt megírva, egyszerű ötletelésen kívül, ez nagyon erős és marketing fogás, hogy az Epic dolgozott rajta.
Én elég ötlettelennek látom eddig a játékot, igaz az első résztől fokozatosan csökkent a dolog amúgy is, ebből többet illett volna kihozni, mint Marcus fiával 30 évvel később egy kisgyerek magyarázat szintjén újjáéledő Locustokat gyilkolászni...
6.
6.
hoaw
Most tolom a második részt. Abba se hagyom 100%-ig.
5.
5.
#1: Miért kár? Pár napja épp ránéztem az új Forza miatt és elsőre nem tűnt rossznak.
4.
4.
crytek
#3: LOL szép is lenne ha egyéni vélemények miatt bannolgatnák az embereket.
Én így látom ,te úgy más meg pláne.
3.
3.
kopic
Cliffy B nincs a csapatban, szoval én mar ettol is nagyon tartok.:(

cryteket miert nem bannoljatok amugy ?! -.-
2.
2.
zimonyini
#1: Fejezd már be. :D A játéktól meg kicsit tartok. A Judgementtel is voltak már bajok.
1.
1.
crytek
Nagy kár hogy MS store only lesz ez is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...