Soha nem látott Tomb Raider-film került elő

  • Írta: zoenn
  • 2016. április 25.
  • Videó
Link másolása
A Crystal Dynamics a PAX East apropóján megosztott egy olyan élőszereplős promóciós videót, amit még a Tomb Raider III-hoz készítettek. A felvétel eddig egy fiók mélyén hevert, de most mindenki megnézheti.

A The Trilogy néven futó kisfilmet vélhetőleg még nem láttad, mivel csak egyetlen egyszer vetítették le 1998-ban a Tomb Raider III launch partyján, a londoni Natural History Museumban. Az eredeti szalag azóta a fiók mélyén lapult, ám a játék producere, Janey de Nordwall nemrégiben rábukkant és átadta a Crystal Dynamics srácainak.

Egyébként a filmről süt a kilencvenes évek hangulata, kicsit buta, de azért szerethető. A gyártásért a Silver Films felelt, és mindenféle B-kategóriás színész szerepel benne. A történetben két nyomozó kihallgat egy játékost, aki elmagyarázza, miért olyan fontos neki Lara Croft.

A PAX Easten a fejlesztők bejelentették, hogy kiadnak egy albumot az első három Tomb Raider zenéinek új változataival, és jön a 20 Years of Tomb Raider könyv is, soha nem látott képekkel és interjúkkal a Core Design fejlesztőivel.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...