Call of Duty: Infinite Warfare - íme, az első teaser

  • Írta: fojesz
  • 2016. május 1.
  • Teaser
Link másolása
Jövő héten bemutatkozik a Call of Duty következő felvonása, az Activision pedig már gőzerővel hangol a bejelentésre. Kaptunk egy teaser videót, és mintha a Black Ops III Nuk3townja is megváltozott volna egy picit...

A teaser videót alább láthatjátok, a főszereplője pedig a Settlement Defense Front nevű mozgalom vezetője. Nem tűnik túl barátságosnak:

Az SDF minden bizonnyal központi szerephez jut a történetben, az legalábbis árulkodó, hogy az Activision a Call of Duty összes közösségi csatornáján a logójával villog.

Ezzel együtt pedig élesedett a Call of Duty: Black Ops III 24/7 Nuk3town playlistje is, amely egészen holnap estig lesz játszható. Érdekesség viszont, hogy ez a Nuk3town kicsit más, mint ahogy megismertük, a kivetítőkön a kopasz barátunk, a meccsvégi összesítésnél pedig egy méretes űrhajó figyel be:

A Call of Duty: Infinite Warfare valószínűleg kedden mutatkozik be, nem sokkal a következő Battlefield bejelentése előtt. Az már biztosnak tűnik, hogy a játék gyűjtői változata mellé az első Modern Warfare felújított kiadása is jár majd.

Köszi, atesz89 és Ádám!

37.
37.
godach
#36: Érdekes. Egy, ismétlem egy jelenetet tudok felidézni a nagy híres Battlefield kampányából, abból is a negyedik részből, az elején. Se több, se kevesebb.
36.
36.
ollie92
Marad a felállás, a CoD-ot eladják a tizenéveseknek.
Mi felnőttek maradunk a battlefieldnél :)
29.
29.
dzsiádzsó
Utóbbi években nem érintkeztem a CoD-al, ami nagyjából mindent elmond a mai videojátékok (általam megítélt) színvonaláról, hiszen ez a legnagyobb példányszámba fogyó valami, nyilván a multi miatt, de hát akkor is. Utoljára még a jelen gen konzolok promócióján láttam valami CoD-ot, de már az előtte lévő részektől is hánytam, pedig CoD2, meg MW isten király volt, aztán a kampány és az ötlet elfogyott, de ez oké is, 3-4 évente kéne kiadni valami átgondoltat, nem évente valami szart, de legszomorúbb, hogy a multi mi lett. Rainbow 6-en milyen jókat taktikáztam, és még bizony MW-al is lehetett játszani, aztán megjöttek 12 éves hiperaktív idegesítő hangú elmeháborodottak, akik állandóan ugrálnak, egy röhej volt a multi, semmi köze nem volt az élethez, aztán siker siker és siker a moslék színvonal ellenére, mire eljutottunk oda, hogy hozzá is igazították az igényekhez, ma már jetpackel ugrálnak :D... valami agybeteg képzelt világba, erre se lett volna szükség, ha nem évente kellett volna mindig kitalálni valami újat, nem volt hová fejlődni, csak vissza.
Persze a többségnek tetszik és nincs is baj, vegyék vigyék én meg már azt se tudom mi a CoD, peig a MW egyik kedvenc FPS-m volt, szerencsére vannak még néha telitalálatok, pl Far Cry 3 kampánya nálam úgy MW óta kijött összes CoD kampányánál is többet ér ha mérlegre kéne rakni, így mindenki megtalálja még, amit akar, bár érteni sose fogom azokat a 12 éveseket, akik erre maszturbálnak, de sokminden mást sem értek, talán BF tényleg újból világháborús lesz és magával rántja majd a CoD-ot is, mert jelenleg így sztm fosadék évek óta és nem mindig kell kinyalni a 12 évesek seggét sem, egy igazi sorozat, film, zene akármi nem követi a piaci trendeket, hanem képes azokat diktálni! Akkor lesz újból számomra valami a CoD, ha valós értékek mentén is tudja mozgatni a hatalmas tömegeket, irányt mutatni, nem csak kommersz játékokkal kiszolgálni a bugyuta tiniket.
28.
28.
Chrysh
#21: Anno 13 évesen még tök faszául elszórakoztam vele csak azóta már eltelt 10 év :D
25.
25.
Beniciodeltoro
#22: Had mondják már el a véleményüket az emberek te fiú, ha már kidobták az első teasert erről az ótvarról.
Azt hittem lesz valami pozitív változás, de ennél már nincs lejjebb, és az apucik pénzét csak betarhálják megint.


Marad a Battle 5.
24.
24.
Neo1989
Nem azt mondom h minden része elképesztő, de sose értetem h mi ez a kultikus utálat a COD kőrül.
NFS-böl Fifából is minden évbe jön. Azokat mégse utálják.
23.
23.
Gamer70
22.
22.
Wyatt
Call of Duty mindig jó szórakozás volt, várom már ezt is. A rinyálók pedig nem értem minek vannak itt akinek nem tetszik ne játszon vele, de ne vegye már el mások kedvéd, a kiadó senkit nem kényszerít a játékra.
21.
21.
kopic
#17: Hát igen, a sok 10-15 éves veszi meg legnagyobb számban, ebben biztos vagyok.
20.
20.
tirpa
#18: "Bejelentés után már a season pass-t fogják nyomatni, hogy mennyi DLC pack, meg fegyver skin meg új játékmód jön majd" Szerintem már BEJELENTÉS előtt ezt ki fogják jelenteni! :/ Maga a játék kész lesz csak ketté szedik. (persze nem csak ennél a játéknál, hanem sajnos a legtöbbnél)
18.
18.
roli33
Biztos jó lesz, de tényleg követhetetlen már, amit a coddal művelnek. Bejelentés után már a season pass-t fogják nyomatni, hogy mennyi DLC pack, meg fegyver skin meg új játékmód jön majd, úgyhogy érdemes kifizetni a játék többszörösét, hogy teljes legyen az élmény...na ez a legnagyobb baj a dologgal.
17.
17.
TheBate
Ez az ipari rinyálás amit levertek minden codos cikk alatt, komolyan forog már a gyomrom tőle.
Félreértés ne essék, nem a játékot védem, megvan az ezer hibája, de mégis ez kell az embereknek, nem azért nyomatja ezt a kiadó, mert szembe akar menni a játékosok igényeivel.
16.
16.
MikelGun82
#15: Szeretném én, ahogy szerettem az első hatot, csak az nem veszi be a gyomrom ;)
15.
15.
RangerFox
itt vannak a haterek xd
14.
14.
Oldskoolgamer91
"Too Much Warfare"
9.5/10
-IGN
13.
13.
RayErizo
#12: Intergalaktikus kutyaévben, ha kérhetem. :)
12.
12.
MikelGun82
#11: Galaktikus vagy földi időben? :D :D
11.
11.
RayErizo
Vicces, hogy régen mennyire tudtam örülni egy-egy CoD résznek, és mindig tisztában voltam vele, hogy hol art a sorozat.Ez volt az MW3-ig. Aztán már annyira egy kaptafára ment az összes, hogy el is veszettem a fonalat...

Na de most komolyan: Ez hányadik része lesz a sorozatnak?
10.
10.
MikelGun82
Na egyből megjött a kedvem egy kis BF-hez :) Semmi joga senkinek elítélni eme remek rész vásárlóit, DE szerintem bűn a legjobb fps lövöldéből ezt csinálni, és ki az aki ezért még mindig pénzt fog adni????
7.
7.
kopic
Videóktól pedig eltudnám hányni magam.
6.
6.
kopic
Szégyen, gyalázat lett ez a sorozat.

#2: Na takarodj !
5.
5.
kastorhun
4.
4.
Angelwing
#1: nekem nem tetszik ez a sci fi vonal. ezért meg sem veszem, pedig a korábbi részeit szerettem. talán majd a battlefield jó lesz abban a grafika is szebb.
3.
3.
Seggeszkexkluzív
Remélem valami űrkolonizációval foglalkozó rész lesz, ahol bolygóról bolygóra kell utazni és megállítani a terroristákat.
2.
2.
kastorhun
#1: http://i.imgur.com/lQvuNXI.jpg
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...