Black Ops III - az Xbox 360-at sem felejtették el

  • Írta: fojesz
  • 2016. május 1.
  • Letöltés
Link másolása
Hosszas várakozás után az Xbox 360-tulajdonosok is megkapják a Call of Duty: Black Ops III első pályacsomagját. Az Awakening DLC a jövő héten válik letölthetővé a platformon.

A Call of Duty: Black Ops III esetében már jócskán lehetett érezni, hogy a fejlesztők elengedték az előző generációs konzolok kezét, PS3-ra és Xbox 360-ra kampány nélkül jelent meg a játék, és a DLC-támogatás kapcsán is rengeteg volt a bizonytalanság.

De annyira, hogy Awakening című csomag csak a jövő héten, május 5-én válik letölthetővé Xbox 360-on, miután PS4-re már februárban, PC-re és Xbox One-ra márciusban, PS3-ra pedig áprilisban jelent meg.

A kiegészítőt anno úgy jelentették be egyébként, hogy csak a legfrissebb platformokon fog megjelenni. Eközben a PS4-esek már a második DLC-nek örülhetnek, az Eclipse április 19-én debütált.

2.
2.
Raam989
En annak orulok, hogy megszabadultam ettol a jatektol... 50 ora boven eleg volt ebbol az okorsegbol. A zombi mod fasza volt, de soha nem talaltam haverokat, akik jottek volna, egyedul/idegenekkel meg semmire se mentem benne...
1.
1.
kopic
Beszerzős lesz. Hülyének is megéri.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...