Uncharted 4 - nem muszáj fizetnünk a DLC-kért

  • Írta: fojesz
  • 2016. május 2.
  • Hír
Link másolása
Az Uncharted 4 sem ússza meg a manapság kötelező DLC-áradatot, ezekért viszont nem muszáj majd fizetnünk. Az új pályák és játékmódok szabadon letölthetők lesznek, és a többi tartalom is feloldható szorgalmas játékkal.

Az Uncharted 4: A Thief's End május 10-én kerül boltokba, azonban a megjelenés után sem áll le a támogatása, a fejlesztők már is megtervezték, hogy milyen DLC-ket szeretnének összedobni a következő egy évben.

Erről a PlayStation Blogon megejtett bejegyzésükben írtak, itt árulták el azt is, hogy ezeket a többjátékos tartalmakat fizetés nélkül is kiválthatjuk majd. A pályák és a játékmódok azonnal letölthetővé válnak, hiszen a fragmentált játékostábor senkinek sem érdeke, míg a további kiegészítők feloldásához nincs más teendőnk, mint szorgalmasan játszani.

A játékban kétféle valuta kapott helyet, a Relicet a győztes meccsekért és a napi kihívások teljesítéséért osztják, míg az Uncharted-pontokból valódi pénzért vásárolhatunk be. Mint minden hasonló rendszernél, a logika itt is a következő: ha türelmetlen vagy, Uncharted-pontot veszel, ha viszont nem vagy hajlandó fizetni, kitartó munkával Relicekből is összejöhetnek az áhított felszerelések. (A Naughty Dognak persze érdeke, hogy fizess, ezért itt is került némi szívatás a gépezetbe: a Reliceket csak random lootot dobó ládákra költheted el.)

A fejlesztők ütemterve alább látható, de kiegészítésként azért érdemes megjegyezni, hogy ehhez hozzájönnek még a szezonbérletnek megfeleltethető Triple Pack tartalmai, ezekért pedig mindenképpen fizetni kell majd. A Triple Pack két multiplayer csomagot és egy single player DLC-t foglal magába.

A játékmódok kínálatát a Dominationnek megfelelő Command Site, a CTF helyi megfelelője, a Plunder, a Team Deathmatch, illetve ennek a rangsorolt megfelelője erősíti majd kezdetben. Kapunk egy bemelegítési playlistet, amit csak korlátozottan tolhatunk, hogy kiismerjük a multiplayert az éles bevetés előtt, illetve játszhatunk Trials módban is: ez esetben a gép ellen kell harcolnunk a minél magasabb pontszám reményében.

Cinema módot is kapunk, ebben videókat nézegethetünk és vághatunk majd.

13.
13.
Stranger
#12: "ha türelmetlen vagy, Uncharted-pontot veszel, ha viszont nem vagy hajlandó fizetni, kitartó munkával Relicekből is összejöhetnek az áhított felszerelések"
Komolyan itt tartunk, hogy ezt megtehetik és még meg is védik őket? Nem mindegy, hogy egy ingyenes játékba ölsz 10 ezret, mert unod a grindelést vagy egy 20 ezresbe még 10 ezret.
11.
11.
KeXxX
#8: Hagyjuk má'!! :D Maximum az új cod-ig. Utána pedig ott is alázni fogod a népet és mindig magad mögé utasítasz :( :DD
10.
10.
kamgecam
Hé hé hé várjunk már gyerekek most látom.Kooperatív mód is lesz benne?
Jól látom?O_O FUCK YEAH!

Ezt szeretem a ND-be, tiszteli a vásárlókat és nem lehúzni akarja őket.Minőséget értéket tesznek le az asztalra.
8.
8.
kamgecam
Csak jöjjön már!Egész évben ezt fogom csapatni!!! :)
7.
7.
Stranger
#5: És ezek után szidja valaki a F2P játékokat. lel
6.
6.
Gykrizsi
#5: Az is szemétség, de ez más, mert itt egyik mondattal ütik a másikat. Azok a térképek úgy is hülyeségek, AC-ben is mindig vannak, de fölösleges megvenni őket, interneten úgy is megtalálsz mindent, ami kell.
5.
5.
godach
#4: Forza Horizonba találkoztam ilyesmivel. Kincsestérképet, gyors utazást meg lehetett venni is, de nem volt kötelező. Minden esetre én azt is "gerinctelen" húzásnak tartom, de hát ilyen a marketing sajnos.
4.
4.
Gykrizsi
Most azért nem értem teljesen. Vannak "ingyenes" dlc-k, de azért van egy fizetős szezon pass. Így azért mégis szegregálva lesznek a játékosok multin belül, mert valamiért mégis csak kell fizetni. Most lehet hülyén van írva a cikk, vagy én nem értem pontosan, de így még tagoltabb lesz a multi szerintem, de mindegy. Mindenesetre jó, hogy lesznek ingyenes dolgok, csak kérdéses, mennyit kell érte gürizni (gondolom sokat).
3.
3.
Raam989
Mind tudjuk, hogy ez a szorgalmas játék mit takar. Azt, hogy normális, dolgozó ember jövő ilyenkor fogja tudni megnyitni az első extrát, mert olyan sok játékpénzbe fognak kerülni. A Rainbow six esetén is azt gondoltam, hogy milyen jó lesz, nem kell külön fizetni az új karakterekért, de rá kellett jönnöm, hogy ez napi 1-2 óra játékkal nem járható út...
2.
2.
Yetikee
1.
1.
Yetikee
Ez a Command Site izgalmasnak tűnik ezzel a fejlődős Captain rendszerrel megfűszerezve.Egyébként még mindig lenyűgöz a Naughty Dog hozzáállása a saját játékaihoz,és a vásárlókhoz.Csak legyen már 10.!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...