TV-re költözik a Dredd?

  • Írta: Shifty
  • 2016. május 3.
  • Cooltúra
Link másolása
Bár a mozikasszáknál csúfosan megbukott a 2012-es Dredd, Karl Urban még mindig bízik az igazságosztóban. Éppen ezért tárgyalásokat kezdett a Netflixszel és az Amazonnal is.

Négy évvel ezelőtt meglehetősen nagyot bukott a mozikban a Dredd, a képregényhez hű, brutális megvalósítás viszont elég volt ahhoz, hogy masszív rajongótábort toborozzon magának a Karl Urban-féle produkció. Egy ideig úgy tűnt, a gyenge számok ellenére is folytatást kaphat a film, de ebből petíciók egész sora ellenére se lett semmi.

Urban viszont nem hagyta annyiban a dolgot, így nemrég arról tweetelt, hogy az Amazonnal és a Netflixszel is tárgyal egy lehetséges Dredd-tévésorozatról. Ezt a nemrég tartott Calgary Comic and Entertainment Expón is megerősítette. 

6.
6.
_NMI_
Én is azok táborába tartozom, akik szerint brutál jó film volt. Kár, hogy nem lesz egy újabb mozi, viszont egy tízrészes sorozatban nagyon tudna dobbantani, amit egy újabb mozi is követhet.
5.
5.
most nem azer, de a 2012. es Dredd kibaszott jo film volt. az utobbi idok egyik legjobb scifi akcioja. teljesen egyedi stilusa volt. Legyen sosorzat imadtam azt a filmet haromszor megneztem.
4.
4.
Arsenal4ever
Szövegkönyvvel nem lesz gond....! Meg a sminkkel se :D
3.
3.
dcba
Siman jo volt a film, ellenben ami a megvalositast illeti, ilyen szinten sorozat is lehet belole.
2.
2.
gomba56
Urban inkább a Emberei tényező (Almost Human) miatt lobbizzon! Nekem az a sorozat bejött!
1.
1.
Stiw
Szvsz egész jó volt a mozi. Sőt, megnéztem már vagy 3-4x. Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e ebből valami.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...