E3 2016: Resident Evil 7-bejelentést kapunk?

  • Írta: zoenn
  • 2016. május 18.
  • Pletyka
Link másolása
A japán játékipar ismert elemzője szerint már készül a Resident Evil 7, és minden jel szerint a júniusi E3-on be is mutatja a Capcom. A pletykák szerint a játék visszatér a horrorsorozat gyökereihez.

A híres elemző, Serkan Toto Twitter-bejegyzése szerint a Capcom az idei E3-on leplezi le a Resident Evil 7-et, amely a jelek szerint visszatér a gyökerekhez. Magyarán egy igazi túlélőhorrort kapunk, kevés munícióval, kulcskereséssel és fejtörőkkel.

Toto szerint a Capcom Jordan Amarót kérte fel designernek, aki egy igazi iparági veterán - legutóbb a 2015-ös Metal Gear Solid 5: The Phantom Painen dolgozott.

Habár a kiadó még hivatalosan nem jelentette be a folytatást, gyakorlatilag nyílt titok a Resident Evil 7 létezése. Tavaly októberben a sorozat veterán producere, Masachika Kawata nyugtatta meg a rajongókat. Az úriember akkor még nem beszélhetett a játékról, de utalt rá, hogy a biztató hírekre már nem kell sokat várniuk a fanoknak.

Mindenesetre a Capcomnál három nagyobb cím lát napvilágot 2017 áprilisáig. Az egyikből 4 millió darabot szeretnének értékesíteni a japánok, ami mindenképp egy ismert frencsájzra utal.

10.
10.
Norbiii
Leon a kedvencem, régen is nagyon kedveltem a karakterét, olyan frizurám is volt, mint neki. :) A 4. a kedvencem, bár nem játszottam az összessel. A 6. se rossz, kicsit emlékeztet a négyeshez, most is játszottam vele egy keveset.
8.
8.
rezy
Még mindig nem sikerült a 6-ot befejeznem... Jake kampánya rendesen kiverte nálam a biztosítékot :S habár már az 5-nél is volt némi szájhúzás, azért az csak jobb volt némileg! Másrészt szerintem már ha akarnának sem tudnának igazi vérgőzös parahangulatot teremteni, de ne legyen igazam!
7.
7.
FreeKatana
#3: Ja, aztán kaptunk egy horrorra hasonlító Leon kampány első fejezetet, ami egész jó lett. A többi meg nagyjából az előző két számozott epizód paródiája.
6.
6.
suresz
tök mindegy! jöjjön az új rész, én várom!
5.
5.
szakallaskan
#2: Igen,sajnos ez így van.
4.
4.
szakallaskan
Négy évvel a hat után gondoltam hogy készül.
3.
3.
dante92
A hatodik részt is úgy harangouták, hogy visszatérnek a gyökerekhez ^.^
2.
2.
PaprikaJancsi
A Resident Evil név már egyenlő a nagy semmivel.
1.
1.
azureknight0715
Jó lenne ha visszatérnének a túlélő horrorhoz. Érdekes hogy kellett ehhez 2 hd remaster hogy rájöjjenek hogy igazi vérengzős ilyesztő zombikat akarnak látni az emberek ,nem pedig motoros gépfegyvereseket.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...