GTA Remaster - csak akkor, ha van értelme

  • Írta: Shifty
  • 2016. május 19.
  • Hír
Link másolása
Tegnap tartotta pénzügyi konferenciáját a Take-Two, ahol a PlayStation 2-re megjelent Grand Theft Auto-epizódok újrahangszerelt változatai is szóba kerültek. A kiadó viszont egyelőre nem tervezi, hogy remastereket készítsen.

Pár órával ezelőtt jelentettük, hogy Take-Two pénzügyi beszámolóján elhangzott bejelentés szerint a Rockstar hamarosan bemutatja újdonságait. Ugyanezen konferencián azonban más érdekesség is elhangzott, mégpedig a lehetséges Grand Theft Auto-felújításokról.

A kérdés persze teljesen jogos, hiszen manapság a régi játékok újrázásától hangos minden. Strauss Zelnick, a kiadó elnöke a kérdés kapcsán elmondta, nincs kizárva annak lehetősége, hogy remaster kiadásokat kapjon a PlayStation 2-es Grand Theft Auto-trilógia, de csak akkor hoznak meg egy ilyen döntést, ha annak tényleg lesz is értelme. Zelnick ugyanis úgy véli, egy ilyen feldolgozás elkészítésekor az az elsődleges, hogy elégedettek legyenek a vásárlók, hogy a kész termék legalább olyan kreatív és újszerű legyen, amire a Rockstar és a Take-Two is büszke lehet. Ha viszont ezek nem teljesülnek, akkor csak azért, hogy pénzt csináljanak, biztosan nem fogják újból polcokra küldeni a játékot.

15.
15.
Brenor
Nem lenne rossz egy remaster, mert szívesen játszanék a régi gta-kal gta 5 enginje alatt, viszont nagyon zsír lenne egy gta 6 bejelentés és trailer.
Az a baj, hogy túl sok energiát fektettek bele az online-ba és kevesebbet a singlebe, persze így is kaptunk egy nagyon jó játékot, de a single kissé rövid volt ahhoz képest, amekkora területe van, a városban nem lehet sok mindent csinálni és szomorú vagyok amiatt, hogy nem csinálnak story dlc-ket, mint a 4 esetében.
Én elképzelhetőnek tartom, hogy valamilyen módon összemossák a gta 5 multiját a 6-al, mert végülis gta online néven fut és ha életben akarják tartani nem árthat.
14.
14.
KopyAti
Respect!!!
13.
13.
dvs00
#9: Pont ezekről van szó... Az egész gta 3 éra ps2 es játékok. Nem a Gta 1-2ről beszélnek.
11.
11.
cannondale
Uncsi...
9.
9.
crytek
Kár hogy csak a ps2-es részeket.

A Vice City-t meg a San Andreast adhatnák ki az 5 grafikájával.
8.
8.
dante92
Én örülnék nekik, habár felesleges, mert a PS2-es kiadások PS4-re mindent tudnak. Szép, trófeák, mi kell még? Új játékmeneteket biztos nem raknának bele. Mondjuk itt az Xboxosok lennének megszivatva, mert ugye ők nem kaptak ilyet.
7.
7.
strike19
Én most fogom megvenni Vice CIty,San Andreas-t PS4-re.
Régen megvolt.De szerintem most megéri az árát a PS Store-ba.
Ezekben a játékokban van még tartalom nem úgy mint a Battlefront vagy Order 1884.
Én a Rockstar Games helyébe hagynám ezt az egész GTA Online és csak kiegészítő lemezt csinálnék a GTA V-höz.Mint ahogy a IV-hez volt.
6.
6.
Seggeszkexkluzív
Dehisz nemrég lett elérhető pns store-on a 3, vc, sa, igaz nincs grafikai tuning csak trófea támogatás. Most ezt gyorsan átültetnék ps4/xora, szerintem bőven elég lenne.
5.
5.
Dízel
Minden a másolatának a másolatának a másolata...
fogy az ihlet, de nagyon.
4.
4.
dvs00
Tényleg, mi a fasznak. Már a iOS-es verziók bőven jól néznek ki ahhoz, hogy egy jóféle nosztalgikus élményt nyújtson, különösen az újabb iPadeken. Foglalkozzanak az új résszel, melynek a bejelentése már jócskán időszerű, tudni illik az V-öt 2011-ben jelentették be,így ha a szokásos 5 évenkénti új játék ciklushoz ragaszkodunk akkor már bőven késésben is van az anyag, főleg ha még plusz két évet adunk hozzá a bejelentéstől a megjelenésig (konzol).
A probléma az hogy ez felborulhat azzal, hogy. R* évek óta a Gta online-al foglalkozott vagy foglalkozik jelenleg is a mini dlc-k formájában az V életben tartása végett, így nem tudni hogy ez mennyire foglalta le ez idő alatt az erőforrásaikat, nem beszélve az RDR folytatásáról. Én ennek ellenére bízom az idén nyári bejelentésben, mivel a Gta sokszáz millió dolláros üzletet jelent mára a cégnek, és persze jön az E3 ősszel pedig a Mafia 3, nem tehetik meg hogy lapuljanak mint szar a fűben, el kell kezdődjön a GTA VI(ce city) körüli hype már most, lehetőség szerint egy jó vaskos trailer társaságában.

Ráadásul az V-höz single Dlc már szinte biztos hogy nem jön.

Várjuk.
2.
2.
PaprikaJancsi
Szerintem se legyen, inkább az új részre koncentráljanak.
Aki a régiekkel akar játszani vegyen Ps2-t, vagy Ps3/Xbox 360-at
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...