Ennyit változtak a felújított Batman-játékok

  • Írta: fojesz
  • 2016. május 19.
  • Képek
Tegnap végre hivatalosan is megerősítették, hogy megújulva tér vissza az első két Batman: Arkham-játék. Mára egy képcsokor jutott, egy Reddit-felhasználó jóvoltából megnézhetjük, mennyit változtak a remasterek.

A július 26-án megjelenő Batman: Return to Arkham az Arkham Asylumot és az Arkham Cityt foglalja magába, és érdekesség, hogy a felturbózott látványról a negyedik generációs Unreal Engine fog gondoskodni. Mindebből már tegnap is kaphattunk egy kis ízelítőt, ahhoz azonban, hogy pontosan lássuk a különbséget, érdemes megnézni az alábbi képcsokrot, amit a Reddit egyik júzere rakott össze.

A galéria kattintásra nyílik:

Ezek is érdekelhetnek

8.
ALpH4
csak én szerintem vagy joker haja kicsit hülyébben néz ki?
7.
mad hatter222
Valóban el van túlozva,azt nem vitatom hogy valamivel élesebb lesz,de az biztos hogy ami ezeken a képeken van feltüntetve az a ps3 emlékének földbedöngölése.
Közel sem volt ilyen csúnya a játék mint a képeken,én a cityt vagy 3-szor,az asylumot meg vagy 7-szer végigjátszottam,biztos nem fogom azért megvenni megint hogy a kép szebb legyen,azért teljes értékű játékot venni?:)Ez max annak éri meg aki nem játszott az említett címekkel,amikor még a fénykorukat élték.
5.
Kazuya
Pedig 360-on tényleg ilyen, a pc-s verzió valamivel szebb, visszont itt új engine-t is kap majd a game ugyhogy tuti hogy ilyesmi lesz a változás
4.
felegyi
Én is csodálkoztam rajtuk, nem volt ennyire csúnya anno az első rész... sőt, mai szemmel nézve PC-n még mindig igen jó!
3.
Seggeszkexkluzív
A marketingesek vicces kedvükben vannak.
2.
aordog
A képek nem valósak. Az elsô részt 360-on...míg a másodikat WiiU-n toltam végig. És azt kell hogy mondjam: jelenleg a felujított változat képei vannak az emlékeimben. Ez a homályos galéria nekem kimaradt. Talán nem emlékszem jól??!
Ezek olyan HD Ready képek?! Tuti, hogy ez reklám! Kell látni a gameplayt, de nagyon lehúzos érzèsem van.
1.
roli33
Kamu képek. Nem néz ki ilyen ótvar homályosan PS3-on.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...