Ennyit változtak a felújított Batman-játékok

  • Írta: fojesz
  • 2016. május 19.
  • Képek
Link másolása
Tegnap végre hivatalosan is megerősítették, hogy megújulva tér vissza az első két Batman: Arkham-játék. Mára egy képcsokor jutott, egy Reddit-felhasználó jóvoltából megnézhetjük, mennyit változtak a remasterek.

A július 26-án megjelenő Batman: Return to Arkham az Arkham Asylumot és az Arkham Cityt foglalja magába, és érdekesség, hogy a felturbózott látványról a negyedik generációs Unreal Engine fog gondoskodni. Mindebből már tegnap is kaphattunk egy kis ízelítőt, ahhoz azonban, hogy pontosan lássuk a különbséget, érdemes megnézni az alábbi képcsokrot, amit a Reddit egyik júzere rakott össze.

A galéria kattintásra nyílik:

8.
8.
ALpH4
csak én szerintem vagy joker haja kicsit hülyébben néz ki?
7.
7.
mad hatter222
Valóban el van túlozva,azt nem vitatom hogy valamivel élesebb lesz,de az biztos hogy ami ezeken a képeken van feltüntetve az a ps3 emlékének földbedöngölése.
Közel sem volt ilyen csúnya a játék mint a képeken,én a cityt vagy 3-szor,az asylumot meg vagy 7-szer végigjátszottam,biztos nem fogom azért megvenni megint hogy a kép szebb legyen,azért teljes értékű játékot venni?:)Ez max annak éri meg aki nem játszott az említett címekkel,amikor még a fénykorukat élték.
5.
5.
Kazuya
Pedig 360-on tényleg ilyen, a pc-s verzió valamivel szebb, visszont itt új engine-t is kap majd a game ugyhogy tuti hogy ilyesmi lesz a változás
4.
4.
felegyi
Én is csodálkoztam rajtuk, nem volt ennyire csúnya anno az első rész... sőt, mai szemmel nézve PC-n még mindig igen jó!
3.
3.
Seggeszkexkluzív
A marketingesek vicces kedvükben vannak.
2.
2.
aordog
A képek nem valósak. Az elsô részt 360-on...míg a másodikat WiiU-n toltam végig. És azt kell hogy mondjam: jelenleg a felujított változat képei vannak az emlékeimben. Ez a homályos galéria nekem kimaradt. Talán nem emlékszem jól??!
Ezek olyan HD Ready képek?! Tuti, hogy ez reklám! Kell látni a gameplayt, de nagyon lehúzos érzèsem van.
1.
1.
roli33
Kamu képek. Nem néz ki ilyen ótvar homályosan PS3-on.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...