Képeken a Civilization VI

  • Írta: fojesz
  • 2016. június 5.
  • Képek
Link másolása
Habár az E3-on valószínűleg jobban is beleáshatjuk magunk a Civilization következő felvonásába, addig is ízelítőként nézzetek meg a játékból három screenshotot!

Az október 21-re ígért Sid Meier's Civilization VI bő három héttel ezelőtt mutatkozott be.

A folytatás érezhetően több lehetőséget tartogat, ennek jele, hogy városaink immár ténylegesen is terjeszkedhetnek a térképen, a diplomáciai kapcsolataink minősége változhat az idővel, kombinálhatók az egységeink és a fejlesztés is több mélységet hordoz magában: a vízpart mellől például könnyebb dolgunk lesz a hajózással kapcsolatos vívmányokkal, mint egy kontinens közepén.

Habár a 2K Games jó eséllyel az E3-ra is magával viszi az új Civet, bemelegítésként nézzetek meg belőle három új képet!

8.
8.
herlius
#7: Ez részben igaz, de az is igaz, hogy kegyetlenül rádszállnak, ha az algoritmus szerint már elég jó esélyed van a győzelemre. A legutolsó játékomban pl 4 ellenfelem volt, 2-vel jóban voltam, 2-vel semleges, semmiféle agresszió nem történt korábban. Abban a pillanatban, ahogy egy fontos fejlesztést összehoztam, ami felgyorsította volna a fejlődésemet, mindkét semleges ellenfelem egyszerre támadott meg, a másik kettő közül pedig az egyiknél kegyvesztett lettem. Na itt lett elegem az egészből.
7.
7.
Yetikoma
#5: A diplomácia tényleg nagyon gyenge. Egyszer megtámadott egy birodalom és egyből megtámadott egy másik is. TEljes energia bedobással át álltam katonai egységek gyártására vételére és pillanatok alatt eltöröltem őket a főld színéről. Erre a többi birodalom úgy kezelt mintha én lettem volna az agresszor... .

A brave new world ben egyébként van esélyed, hogy megvédjenek egy erőszakosabb birodalomtól.
6.
6.
_Tappancs_
itt gameplay videó is van:
http://www.guru3d.com/news-story/civilization-vi-(six)-pre-release-gameplay.html

5.
5.
herlius
Nekem az előző rész grafikája is tökéletesen megfelelne, de sajnos a katasztrófális AI tönkrevágja a játékélményt. Nincs semmiféle rugalmasság az ellenfelek részéről a diplomáciai kapcsolatokban, azt kapod amit ők akarnak, vagy beledöglesz. Ha túl gyenge vagy, egy bizonyos szint után kinyírnak vagy csak végleg lemaradsz a fejlődésben. Ha túl erős vagy, illetve túl sok katonai fejlesztésed van, mindenki egyszerre száll rád, de semmiféle alkudozási lehetőséged nincs egyikőjükkel sem, esetenként még a legerősebb partnereiddel sem. Az egyetlen esélyed, ha beállsz a sorba, szerencsés fejlesztésekkel a közvetlen szomszédodat viszonylag hamar kicsinálod (még mielőtt komolyabb kapcsolatokat alakítana ki a többiekkel) és aztán kőkeményen fejlesztesz. Katonai konfliktus nélkül szinte kizárólag csak diplomáciai győzelmet lehet aratni, de ahhoz is erős gazdasági háttér és elég sok szerencse kell. Ha ezeket a blődségeket sikerül kigyomlálniuk az új részben, akkor remek játék lehet belőle, ha viszont nem, akkor az új grafika sem menti meg.
4.
4.
Yetikoma
Én imádom ezt a sorozatot, és nem a grafikáról szól, de én egy ilyen világot vártam volna
https://www.youtube.com/watch?v=NZN-mnpPYGE

erre váltanék, de azért hogy most megint külön megvegyem a vallások meg a demokrácia kiegészítőt egy egy év elteltével .... hát nem tudom.

3.
3.
pendrivedealer
Én is úgy gondolom, hogy grafikailag elindultak inkább settlers irányába.
2.
2.
mestermagyar
#1: Igazából a civilizationnek nem tenne szerintem rosszat ha a valóság-hoz közeledve próbálnának változtatni. Nem azt mondom hogy egy victoria 2 szintű szimulátor legyen belőle, de a koroknak lehetnének saját mechanikái. A core provinciák, a claimek és a casus bellik rendszere is beillene. Van 5 játékszerű civ, mostmár jöhetne új.
1.
1.
Mortis
Még mindig kicsit csalódott vagyok, mert nem a realisztikusabb grafika irányába mentek el( a 4. és 5. közötti változás erre engedett következtetni), de bizakodok, hogy tényleg sok újdonságot tesznek bele: jó volna kísérletezgetni grand strategy elemekkel - a Stellarisnak bejött, csak ugye fordítva: grand strategy-be vettek 4X elemeket.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...