E3 2016: Nézd vissza az EA-konferenciát!

  • Írta: zoenn
  • 2016. június 12.
  • Videó
Link másolása
Az Electronic Arts showjával startol el az idei E3. A konferenciát nálunk élőben követheted, ha érdekel a Battlefield 1, a Titanfall 2, vagy éppen a Mass Effect: Andromeda. A sportjátékokról nem is beszélve!

Noha a cég hivatalosan nem lesz jelen az idei expón, ennek ellenére a megszokott konferenciájukról nem kell lemondanunk. Csupán az időpont változott: hétfő helyett már ma este 22 órától bemutatkoznak az Electronic Arts sikervárományosai Los Angelesben, majd 23 órától Londonban is az EA Play keretében.

Ami biztos, hogy új információkat és látnivalókat kapunk a Titanfall 2-ről, levetítik a Battlefield 1 legújabb előzetesét, és remélhetőleg élesben is megcsodálhatjuk a Mass Effect: Andromedát. Ha a sportjátékokat csíped, tutira látni fogod az új FIFA-t, az NHL-t és a Madden NFL-t is.

A Gamekapocs élőben blogol az eseményről, várjuk a kommentjeiteket!

Az esemény felvétele:

13.
13.
McDuff
Idén most az új Star Wars játék volt a Mass Effect Andromedájuk :D Volt belőle egy 8 perces fejlesztői napló, 10 másodperc valódi gameplay-el :D
Amúgy erre számítottam, ezzel még nem is lett volna gond. A gond azzal volt, hogy az említett Mass Effect-ből is majdnem megint csak ennyit kaptunk, még mindig nincs játszható demojuk, ami kicsit aggasztó :/
12.
12.
Neo1989
Nyilván a BF1 vitte a show-t :) Ezenkívül ami érdekes volt az a Mass Effect Andromeda és a Titanfall 2. Legalább is nekem.
11.
11.
Inferno
Háááát ahhoz képest mekkora trailerrel indítottak eddig nem tűnik nagy durranásnak a BF1 a storyt várom mert eddig ez ugyan az mint a többi csk 1vh-s köntösben xD
10.
10.
Necreon
Ez mekkora :D. Football. There is a foot, there is a ball, it makes sense to me #America.
9.
9.
Necreon
#7: Pontosan tudjuk hogy mi lesz pedig.
7.
7.
DON GONDOCS
Olyan ez mint a karácsony, izgatott vagyok mint egy kisgyerek.
6.
6.
kamgecam
#1: Én is arra vagyok a legkíváncsibb! :)
5.
5.
Necreon
#3: Jah tényleg, noname 1 számos fekete rapper + 2 majdnem híres sportoló meghívása jópofizni, el is felejtettem. Asszem beállítok egy órát és addig Overwatch.
4.
4.
PaprikaJancsi
#3: Abban mi lesz, nem tudni ? Vagy abban csak dumálás van, vagy mutatnak is valamit ?
3.
3.
zoenn
#2: Felvezető műsor is lesz.
2.
2.
Necreon
Az hogy van kezdés 22 órától, most 20:30 van, és a visszaszámláló szerint 51 perc van hátra?
1.
1.
roli33
Star Wars bejelentést várok!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...