E3 2016: LEGO Star Wars - az Erő velünk van

  • Írta: Shifty
  • 2016. június 16.
  • Videó
Link másolása
Kevesebb mint két hét múlva boltokba kerül a legújabb Star Wars-film alapján készült LEGO Star Wars-epizód, a Traveller's Tales mégis úgy érezte, jó, ha az E3-on is mutogatják a játékot.

Alig két hét múlva újabb játékkal bővül a LEGO-család, valamint a LEGO Star Wars-kínálat, hiszen a tavaly decemberben bemutatott Star Wars: Az ébredő Erő is megkapja a maga építőkockás változatát. A játék azonban nem követi szolgalelkűen annak cselekményét, így rengeteg olyan küldetést is tartalmazni fog az új epizód, ami Az ébredő Erő előzményeivel ismerteti meg a játékosokat.

A játék június 28-án landol PC-n, 3DS-en, PS3-on, PS4-en, Xbox 360-on, Xbox One-on, Vitán és Wii U-n. Ha már most szeretnéd tudni, mit is kínál majd a játék, akkor a a PlayStation Store-ból tölthető a demó.

2.
2.
Cipo3
7 és 9 éves fiaim játszanak a demoval és félretették mert unalmas. Ugyanaz a klisé mint az összes többi lego játék. Hármat már végigjátszottak, Eddig a kockával kellett valamit felépíteni. Sokszor nyomod és felépül, most a borkormányt kell rángatni.

Nem tudnak újítani.
1.
1.
Gykrizsi
Boxon is tölthető a demo. Nekem nagyon tetszik. Egész szép, jók az új dolgok, a sztory részletesnek tűnik, nincsenek ezek a lyukak benne. Nekem tuti vétel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...