Overwatch - Torbjörn a következő áldozat

  • Írta: fojesz
  • 2016. június 27.
  • Letöltés
Link másolása
Habár a Blizzard hagyományosan jó egyensúlyozás terén, tökéletes balansz nem létezik, és bizony, az Overwatch-nál is előfordul, hogy kilóg a lóláb. A csapat most Torbjörnt készül nerfelni.

Widowmaker és McRee után Torbjörnt fogja nerfelni a Blizzard az Overwatch karakterei közül. Ezt maga Jeff Kaplan, a játék direktora erősítette meg a panaszkodó játékosoknak, állítása szerint július második felében érkezik majd a patch, amely 30 százalékkal gyengíti a törpe ágyújának tűzerejét.

Különösen érdekes, hogy a javítás csak a PS4-es és az Xbox One-os változatokat érinti, ezek szerint csak ott kirívó Torbjörn fölénye. Kaplan ugyan nem részletezte, hogy miért csak a konzolos verziókba nyúlnak bele, de egyes vélemények szerint erre az a magyarázat, hogy míg PC-n tudják az ellenséges játékosok kompenzálni a karakter automata ágyújának pontosságát, addig konzolon a kontrolleres irányítás gátat szab ennek.

Ez egyébként azt is előrevetíti, hogy a jövőben a Blizzard másképp kezeli az egyes verziókat, és hozzáigazítja az élményt a platformokhoz.

9.
9.
Giga0509
Bastionra és Pharahra is ráférne.Főleg pharahra...
8.
8.
Mr.Dead
#7: *Minden más játékukban
7.
7.
Mr.Dead
"Habár a Blizzard hagyományosan jó egyensúlyozás terén"
Ez viccnek is rossz....apropó, itt is úgy nerfelnek, mint minden más játékban, hogy az adott dolog használhatatlan lesz?
5.
5.
CitromH
Hát, izé, nah.. Igen.. Mekkora vita volt belőle, hogy a kontroller miatt nem kell játékot átszabni, és mindent ugyanúgy lehet játszani mindennel... és lám.
4.
4.
Caleon
Örülök, hogy nerfelik a nyomorult törpét, néhány map-on konzolon megöli a játékot.
2.
2.
Gykrizsi
Én örülnék, ha raknának valami limitet, hogy mondjuk max 2 ugyan olyan karakter legyen egy csapatban.
1.
1.
tasareo
Nagyon helyes. Xboxon tolom, és az a karakter eléggé kijátszhatatlan, ha jól helyezi az ágyút. Pc-n engem se zavarna, de azért konzolon sose fog senki úgy játszani. Hogy. Izé. Jah
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...