The Division - launch traileren az Underground DLC

  • Írta: zoenn
  • 2016. június 28.
  • Videó
Link másolása
Ma jelenik meg a The Division első fizetős DLC-je, amely New York metróalagútjaiba kalauzolja el ügynökeinket. Ennek apropóján egy tartalmas javítást is közread a Ubisoft - hangolódjunk most az utolsó trailerrel!

A 40 dolláros szezonbérlet birtokában (vagy önmagában, 15 dollárért) mától tölthetjük le Xbox One-ra és PC-re a The Division első fizetős bővítményét, az Undergroundot - a PS4-esek csak augusztus 2-án mehetnek le az alagutakba. A csomagban új sztoriküldetéseket, egy új raidet és véletlenszerűen generált missziókat találunk. Ez utóbbiak miatt elég jó újrajátszhatósági értéke van a DLC-nek.

Ezzel együtt megérkezett a játék 1.3-as frissítése, amely számos fegyver egyensúlyát javítja, illetve lehetőségünk lesz a talentek újrakalibrálására is.

Íme, a launch trailer:

6.
6.
LtK
En nem is ertem igazabol a jatekot. Kb 30 oram ha van benne, de azt vettem eszre, hogy igazabol mar semmi ujat nem mutat a jatek, csak szamokat novelek. Amig egy fantasy mmorpg-be latvany is tarsul a szamok novelese mellett, itt semmi. Raadasul undoritoan repetitiv. Nem volt rossz, de tipikus ubi jatek. Hozza az elvarhatot, de semmi kiemelkedo nincs benne.
5.
5.
zozo76hun
ja, de ha lenne valami normalis multi... :)
4.
4.
shatterhand
Majd ha nem talál embert a kereso 5mp utan akkor elhiszem hogy kihalt. Jelenleg mindig van random társ es a Dzben is futnak elegen.
3.
3.
pippyniga
Ment a levesbe!!!!
Marad a Witcher 3.
Pedig nem volt rossz de hát az Ubit ismerjük!!
Remélem a Wildre oda figyelnek jobban!!
2.
2.
goblinfing
Ha lesz normális pvp és javitják a hibákat akkor esetleg visszanézek.
1.
1.
zimonyini
Kenjék a hajukra ezt a fost. Imádtam a játékot, de rászartak a játékosok fejére. Elnézést a nyelvezetért, de ilyen ideges vagyok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...