Left 4 Dead 3-at szivárogtat a Valve

  • Írta: zoenn
  • 2016. július 1.
  • Pletyka
Link másolása
A zombis shooter harmadik részére való utalásokat rejtett a Valve alkalmazottjának fejlesztési bemutatója. A képet azóta lecserélte az illető, de a spekulációk már megindultak. Tényleg véletlen az egész?

A legújabb szóbeszédek szerint már javában készül a Left 4 Dead 3, legalábbis az egyik Valve-alkalmazott fejlesztési oktatóanyagában véletlenül olyan hivatkozás tűnt fel, ami ezt támasztja alá. A ValveTime találata szerint a stúdió egyik grafikusa, Tristan Reidford közzétett egy képet, amely a Destinations Workshop Tools használatát magyarázza, rajta egy sokatmondó "left4dead3" könyvtárnévvel.

A képet azóta lecserélték egy photoshoppolt változatra, ám az eredetit sikerült lementeni az utókornak. Persze elképzelhető, hogy véletlen az egész, de van rá esély, hogy a legtöbb Valve-alkalmazott gépén van egy Left 4 Dead 3-, egy Half Life 3- és egy Portal 3-mappa - függetlenül attól, hogy milyen státuszban van a kérdéses cím.

Az elmúlt években többször feltűntek már utalások a kooperatív zombis shooter folytatására, legutóbb 2014-ben a Counter-Strike társfejlesztője (aki már nem dolgozik a Valve-nál) hintette el, hogy a harmadik rész munkálatai elkezdődtek, ráadásul a játék "remekül néz ki".

9.
9.
Mortician
#1: CS:GO-ban van egy Chroma 3 láda, lehet azóta sikerült megtanulni háromig számolni.
8.
8.
kopic
Ezek a nyomorékok 3-ig sem tudnak elszámolni, szóval kamu az egész.
7.
7.
Chrysh
#6: Azt a felhőt Gabe eregette, hidd el nekem :D
6.
6.
McDuff
ez egy semmi...kb mintha felnéznék az égre és látnám a felhőkben a HL3 logot, akár mondhatnám, hogy ez jel, hogy készül...
5.
5.
markoci555
1-2 éve már volt valami ilyesféle hülyeség, hiszem ha látom a steam áruházban
3.
3.
strike19
Örülnék neki ha valve végre megtanulna számolni.
Half LIfe 3 kellene mint egy falat kenyér.
1.
1.
user101
kamu ! a Valve nem ( ismétlem : NEM ! ) ismeri a hármas számot ! B.U.S.T.E.D! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...