Aranylemezen a No Man's Sky

Link másolása
Több késés és hosszú várakozás után úgy tűnik, hogy végre tényleg elkészült a Hello Games ambiciózus játéka. A No Man's Sky aranylemezre került, így elvileg már csak a sokszorosítás van hátra.

Azt hiszem, bátran kijelenthetjük, hogy a nyár egyik legjobban várt játéka a No Man's Sky. A Hello Games által fejlesztett sandbox anyag elképesztően nagy játékteret ígér - a fejlesztők szerint több trillió (!) bolygót járhatunk majd be.

A játék fejlesztése elég lassan haladt és több hónapos csúszás után jelenik meg végre augusztusban PC-re és PlayStation 4-re. Sean Murray a Twitteren jelentette be, hogy a No Man's Sky aranylemezre került, ami azt jelenti, hogy a játék gyakorlatilag kész van és már csak a sokszorosítás van hátra. Az aranylemez után már nem igazán szoktak késni a játékok, így immár nyugodtan várhatjuk augusztus 10-ét.

A hír beküldéséért nagy köszönet jár Naridarnak!

20.
20.
kamgecam
#16: Nekem éppen hogy bejön az intenzív színvilág,picit olyan lsd trip-es.:D
Alig várom hogy megvegyem a ps4-emre, meg hogy kijöjjön vr-e is.:)
19.
19.
kamgecam
#13: "Az élőlények is procedurálisan generáltak. Csak a lények testrészei vannak előre elkészítve, összerakni a játék rakja össze őket procedurálisan.
Valamelyik interjúban volt, hogy mennyi ilyen élőlény alkatrészt hoztak létre, de már nem emlékszem pontosan mennyi is volt, de a lehetséges kombinációk száma milliós nagyságú volt.
Ezenkívül a fák, bokrok, hegyek is procedurálisan generáltak, nem lesz 2 egyforma bolygó. A bolygók meg nem csak a színükben fognak eltérni hanem éghajlatukban, élővilágukban, méretükben."

AZTAKRVA elég brutálnak tűnik! O_O
Nálam tuti elsőnapos.
17.
17.
_Tappancs_
Miért nem lehet Pc-re előrendelni dobozosan és miért csak 2 helyen találtam meg(gog, steam) digitálisan? Digitális irreálisan magas a maga 19ezrével...

Valaki tud erről valamit?
16.
16.
zozo76hun
itt is latsz 10 bolygot (vagy annyit sem) akkor mar mindet lattad. de ezek a szinek valami borzalmasak.
12.
12.
Angelwing
Ha lenne VR támogatás a játékban,akkor akár év játéka is lehet belőle :D
10.
10.
rayden02
Nekem a bolygók bejárhatóságával mindig a Mass Effect ugrik be mikor leszálltunk a bolygókra és megtámadható bázisok tökre egyformák voltak! :D
Remélem itt a bolygókkal nem ugyanaz lesz a helyzet :)
6.
6.
simon 555
Amit ígértek azt teljesíteni fogja, tehát: szinte végtelen méretű galaxis több milliárd csillaggal és bolygóval, töltőképernyő nélküli bolygóraszállás, felfedezés, procedurálisan generált bolygók, kereskedés, kalózkodás, űrharcok.
Aki ennél többet vár annak biztos csalódás lesz, de ezeket biztos hozni fogja.
Én nem várok többet mint egy változatosabb Elite-et. Ezt pedig hozni fogja, mert ebben a bolygók nem csak kopár sziklák lesznek.
5.
5.
zozo76hun
most vegre kiderul mi igaz az agyonhype-olt igeretekbol...
4.
4.
giga321
#3: Remélem az utobbi, de én 1 hónapot ha nem 2-őt biztos várok a megjelenés után. Tesztek stb miatt.
3.
3.
Dark_Temptation
#2: Így van! Kíváncsian várom, mi sül ki belőle. Vagy egetrengető szarkupac lesz vagy egy forradalmian brutális új cím!
2.
2.
Dízel
Na most végre kiderül tényleg egy nagy epic alkotással állunk szemben, vagy egy nagy, óriási bullshit, salátával és light kólával.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...