Októberben jön a PS4-es Tomb Raider?

  • Írta: Shifty
  • 2016. július 18.
  • Pletyka
Link másolása
Ismét megerősítést nyert, hogy már idén megkapjuk a régóta ígért PlayStation 4-es Rise of the Tomb Raidert. Ha hinni lehet az olasz GameStopnak, akkor a premierre most októberben kerül majd sor.

A hónap elején számoltunk be róla, hogy a Square Enix és a Crystal Dynamics nem feledkezett meg a korábban beharangozott PlayStation 4-es Rise of the Tomb Raiderről. Akkor mindkét fél egy blogbejegyzésben erősítette meg, hogy Lara Croft második újkori kalandja még az év vége beveszi a Sony konzolját

Ezt most az olasz GameStop honlapján felbukkant (azóta viszont törölt) adatlap és egy alkalmazott által lőtt adatbázisfotó is megerősíti. Az áruházlánc oldala szerint ugyanis október 11-én debütál a PS4-es verzió, 70 eurós árcédulával.

A játék egyébként már az Amazon honlapján is megtalálható, 60 dolláros árcetlivel, de ott december 30. szerepel megjelenési dátumként. Ez nyilván az Amazon placeholder dátuma.

Így egyelőre továbbra is csak az biztos, hogy az új mozifilm 2018 tavaszán debütál, és hogy a PC-re, Xbox One-ra és Xbox 360-ra már megjelent kalandot mi nagyon imádtuk.

11.
11.
Yanez
#10: Nem-nem, en sokkal jobban tudom neked mire kell kolteni! :D Csak b@szogatlak haver, termeszetesen szived joga arra kolteni es ugy, amire kedved van. :) Pl nekem is meger teljes arat ez a TR, ugyanis ebben a mufajban nagyon keves a figyelemremelto cim. Pontosabban a TR meg az UC maradt, es mindketto ritka jo!
10.
10.
giga321
#9: Te mostanában nagyon belém vagy állva :D. Én sehol nem mondtam ilyet meghogy ez nem teljes értékű játék. Miért vinném vissza? Miért adnék túl rajta? Ez nem egy until dawn, meg beyoun 2souls. Az első rész def. Editionja is itt van a polcomon. Ha az Unchartedra célozgatsz vele azt meg kölcsön fogom kérni haveromtól mert ő is vett ps4-et és ajándék UC4 járt hozzá. Kölcsönadja kitolom és törlöm :)

Majd én tudom, hogy mi ér meg nekem 18-20 ezret és mi nem.
9.
9.
Yanez
#8: Azt hittem az ilyen mufaj nem nagyon erdekel. Ahogy irtad, jobb gyorsan kitolni es visszavinni, hogy ne veszits rajta tul sokat. Illetve meg ugy sem er meg teljes arat.
8.
8.
giga321
Már tolnám vele szóval jöhetne.
7.
7.
Yanez
#5: De a GTA szazszor jobban is fogyott!
6.
6.
crytek
Inkább azt írják mikor kerül már bele valami 5$-os csomagba..
2.
2.
Palack20
Gondolom akkor vehető 100%-ra a kiadása ha már minden DLC kijött hozzá Xboxra meg PC-ra mert úgy halottam a PS4-esbe benne lesz minden később kiadott anyag.
1.
1.
Lassan kitalálhatnák hogy mikorra akarják kiadni, egyrészt már nem akkora szám, másrészt meg már látható mik jönnek szept-okt-nov körül, lőjék be valahová aztán annyi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...