Pokémon Go - a Meki is beszáll a japán rajtba

  • Írta: fojesz
  • 2016. július 19.
  • Hír
Link másolása
A TechCrunch infói szerint holnap várható a Pokémon Go japán rajtja, ráadásul a szigetországban száll be a játékba az első szponzor is: ha minden igaz, a McDonald's háromezer étterméből lesz Gym.

A Niantic és a The Pokémon Company folyamatosan teríti a Pokémon Gót, és ha hihetünk a TechCrunchnak, holnap Japánt is beveszi a játék. Mindez azért is érdekes a számunkra, mert ha minden igaz, itt debütál az első szponzor, amely a korábbi találgatásoknak megfelelően a McDonald's lesz.


A hírek szerint a szigetország 3 ezer Mekijéből lesz majd Gym. Aki nem tudná, a Gymekért folyamatosan küzdeniük kell a játékosoknak, tehát például a Pokéspotokkal ellentétben tartósabban is a közelükben lehet maradni - biztos megdobja majd a sajtburgereladásokat a következő pár hét.

A TechCrunch szerint a japán rajt egy teszt lesz ebből a szempontból, de ha működőképes a modell, tuti, hogy máshol is bevezetik majd.

Eközben a tőzsdén...

A Pokémon Go iszonyatos tempóban növekedik, ezen a linken valós időben lehet követni a letöltéseket, a bevételeket és más érdekes számadatokat. A Nintendo részvényei azóta is folyamatosan erősödnek, a játék rajtja óta 120 százalékot emelkedett az árfolyam.

A Nintendo piaci kapitalizációja (a részvények pillanatnyi árfolyama szorozva a részvények számával - tulajdonképpen ennyit ér az adott cég) így 4,5 trillió jen, ezzel a kiotóiak visszaelőzték a Sonyt, amely jelenleg 4,09 trillió jennél jár.

13.
13.
DON GONDOCS
#12: Ismerem az eredetét és tudom hogy a nintendó a kiadó valamint hogy rendszeresen jön pokemon játék leginkább 3ds-nds készülékekre. De világszinten egyik sem volt ilyen felkapott.
12.
12.
LeonAran
#8: Folyamatosan készülnek Pokemon Játékok. Tudtommal a játékból készült az anime is. És ez a videójáték kiadó a Nintendo.
10.
10.
Nothing
Létezik már olyan, hogy Lego Pokemon?
Mert ha nem, akkor hamarosan tuti létezni fog...
8.
8.
DON GONDOCS
2016 ban megint pörög a pokemonláz, ha ezt felismeri valamelyik Videójáték kiadó és megszerez egy jó anime studió animének a jogait remélem valami értelmesebb játék is készül majd, nem csak mobilos. Bár itt maga a cím eladja a játékot.
A Naruo online nem hiszem hogy ilyen sikeres lesz pedig annak is milliós rajongó tábora lesz. Már várom az első dragon ball appot ahol a kristálygömböket kell keresi közben csillagharcosodal kell megküzdeni más játésokkal szemben.
7.
7.
Norbiii
Amúgy a Nintendo figurák milyen aranyosak lehetnek, amik járnak a hambihoz, de az a Pikachu is oltári. :d
5.
5.
dante92
#2: Én kipróbáltam, pontosan ez miatt, amit te is írsz. Ugyan olyan véleménnyel vagyok a pokemonokkal, mint te. Egyenlőre felejtős, mert a faluban, ahol jelenleg vagyok alig lehet valamit felfedezni. Hétvégén bemegyek a belvárosba és ott jobban megvozsgálom. Csinálok is róla videót.
4.
4.
TheBate
Ja, ez már kicsit durva marketing, de szerintem egy tök logikus és kreatív húzás a cég részéről. Tuti szép prémiumot visz haza idén, aki kitalálta.
3.
3.
Chrysh
A képhez szólván: én nem szeretnék úgy "PikaBurgert" enni, hogy közben a kaja visszanézzen rám :D
2.
2.
Extol
Mindenki erről beszél, tele van vele a média, tényleg akkora nagy dobás ez? Én sosem szerettem a pokémonokat, és a telefonom is buta, szóval engem egyhamar nem üt el semmi
1.
1.
mestermagyar
Ez inkább rémisztő. Tudjátok van a westendben egy feljáró ahova beb*tak egy boltot hogy végig kelljen sétálnod rajta miután felmentél a mozgólépcsőn. Ez talán még rosszabb mint az.

Ez a reklám tökéletesítése. A reklám meg oda vonz ahol sok a pénz, nem oda ahol jó a termék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...